Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Pilota valenciana

Paula Añó: “Des de la Generalitat continuarem donant suport a l'esport femení perquè aconseguisca el lloc que li correspon”

30/11/2023
Paula Añó: “Des de la Generalitat continuarem donant suport a l'esport femení perquè aconseguisca el lloc que li correspon”
  • La secretària autonòmica participa en la presentació de la final de la XVII Lliga CaixaBank de raspall professional femení
  • Esta final tindrà lloc el diumenge, 3 de desembre, al trinquet de Pelayo de la ciutat de València i serà retransmesa per À Punt Media

La secretària autonòmica de Cultura i Esport, Paula Añó, ha participat en la presentació de la final de la XVII Lliga CaixaBank de raspall professional femení que se celebra este diumenge, 3 de desembre, al trinquet de Pelayo, a la ciutat de València.

Añó ha destacat la seua “admiració” per totes les jugadores que han arribat a la final a les quals ha qualificat de “valentes, fortes, entusiastes, estudiants”. Així mateix, ha destacat que arribar a esta final “suposa culminar un esforç individual i la demostració del talent del treball en equip”.

En este sentit, ha afirmat que des de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport “continuarem donant suport a l'esport femení” i, per això, “ens alegrem que aconseguisquen el lloc que li correspon”.

La secretària autonòmica ha estat acompanyada en este acte pel director general d'Esport, Luis Cervera, el director d'Institucions de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Jaime Casas, i les sis jugadores que participaran en esta final: els trios formats per Ana, Amparo i Isabel i el d'Aida, Anabel i Júlia.

La trobada, que posarà la guinda a esta edició de la lliga que ha reunit les millors jugadores del campionat per equips més important del calendari femení, se celebra per primera vegada al trinquet de Pelayo de la ciutat de València, conegut com ‘La Catedral’ i podrà seguir-se en directe a través d'À Punt Media.

A les 17.30 hores, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada i Isabel de Rafelbunyol es jugaran el títol contra Aida de Moixent, Anabel de Tavernes Blanques i Júlia de Tavernes de la Valldigna, després d'haver demostrat durant la competició que han sigut els dos millors equips.

Ana, Amparo i Isabel van tancar el seu pas a la final una jornada abans de la finalització de la fase regular, mentre que Aida, Anabel i Júlia van certificar la seua classificació dimarts passat, 28 de novembre, al trinquet de Sueca, després de derrotar Victoria, Natalia i Mireia.

Prèviament, a les 15.45 hores, els conjunts formats per Victòria de València, Natalia de Navarrés i Mireia de Massamagrell, d'una banda, i Erika de l'Alqueria d'Asnar, Mar de Bicorp i Marina d'Algímia de Alfara i, d'altra banda, jugaran la partida pel tercer i quart lloc.

La XVII Lliga CaixaBank està organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, amb el suport de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport i la Diputació de València i el patrocini de CaixaBank.

Galeria d'imatges