Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport

El Consell del Circuit del Motor aprova el nomenament de Nicolás Collado Domínguez com a nou director general del Circuit Ricardo Tormo

30/11/2023
El Consell del Circuit del Motor aprova el nomenament de Nicolás Collado Domínguez com a nou director general del Circuit Ricardo Tormo
  • El fins ara responsable, Gonzalo Gobert, inicia una nova etapa laboral per decisió personal
  • El nou director general està vinculat 20 anys al Circuit, ocupant des de 2013 el càrrec de director de màrqueting
  • El Consell acorda també una nova estructura i el nomenament del recentment nomenat director adjunt, Bernardo Bonet, com a secretari d'este òrgan

El Consell d’Administració de Circuit del Motor i Promoció Esportiva SA, societat gestora del Circuit Ricardo Tormo, ha nomenat Juan Nicolás Collado Domínguez com a nou director general del Circuit Ricardo Tormo. Collado relleva així a Gonzalo Gobert en el lloc de director general, el contracte del qual finalitza ara i el qual, després de dirigir el Circuit Ricardo Tormo durant els últims 12 anys, ha pres la decisió personal d’iniciar una nova etapa laboral.

El Consell d’Administració de Circuit del Motor i Promoció Esportiva SA ha agraït a Gobert els serveis prestats durant el temps que ha romàs al capdavant del Circuit.

Este nomenament s’ha produït en la reunió que ha celebrat esta vesprada el Ple del Consell, que ha acordat també una nova estructura. Així, a més de la designació del nou responsable del Circuit, s’ha aprovat que el recentment nomenat director adjunt, Bernardo Bonet Cerdà, actuarà a partir d’ara com a secretari del Consell d’Administració.

Juan Nicolás Collado és expert en màrqueting esportiu i patrocini i màster en Màrqueting Digital i Comunicació per IEM Business School, i ha sigut professor associat del màster de Gestió Esportiva que impartix la Universitat Politècnica de València (UPV). Està vinculat al Circuit Ricardo Tormo des de 2004, quan va començar com a tècnic de gestió comercial en el Departament de Màrqueting. Des de 2013 ocupa el càrrec de director de màrqueting dins de l’estructura del Circuit.

En este temps ha encapçalat projectes fonamentals per a la societat gestora, com ara el canvi d’identitat corporativa de la instal·lació en 2016 o la creació de noves línies de negoci, com el programa Hospitality en MotoGP. Així mateix, compta amb una àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments esportius com ara MotoGP, Nascar i Fórmula 1.

El nou director general serà el sext responsable del Circuit des que es va inaugurar el recinte en 1999, i afrontarà el primer any de gestió amb la celebració del 25é aniversari del Circuit Ricardo Tormo i la celebració dels FIA Motorsport Games 2024.

Galeria d'imatges