Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació
Taxes universitàries

Educació complementa les ajudes del Ministeri per a l'exempció del pagament de les taxes de matrícula universitària corresponents al curs 2022-2023

02/12/2023
  • La Conselleria destina 1.259.941,96 € per a compensar l'import de les beques estatals, que no és suficient per a pagar les taxes de matrícula
  • Se'n beneficien 2.944 alumnes d'universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació ha publicat en el DOGV la concessió d'ajudes complementàries a les beques del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports per al pagament de les taxes universitàries de l'alumnat que estudia en universitats de la Comunitat Valenciana corresponents al curs 2022-2023.

S'hi ha destinat un import d'1.259.941,96 € per a complementar el pagament de les taxes de matrícula de 2.944 alumnes que estudien en les universitats de la Comunitat Valenciana, que queden exempts d'eixe pagament.

Com a novetat, enguany s'han inclòs per primera vegada les universitats privades en esta convocatòria d'ajudes perquè tot l'alumnat, sense importar la universitat en què estudia, tinga les mateixes oportunitats.

El director general d'Universitats, José Antonio Pérez, ha assenyalat que “la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació a través d'estes ajudes vol facilitar als estudiants universitaris les despeses dels seus estudis, en concret, la taxa de matrícula”.

“Estes ajudes se sumen a altres beques i ajudes a l'estudi que a través de la Secretaria Autonòmica d'Universitats s'atorguen per a facilitar l'accés dels ciutadans als estudis universitaris”, ha indicat el director general d'Universitats.

Talls de veu relacionats

Declaracions del director general de Universitats, José Antonio Pérez