President
Il·luminació nadalenca

Carlos Mazón dona la benvinguda al Nadal

01/12/2023
Carlos Mazón dona la benvinguda al Nadal
  • El president de la Generalitat ha assistit a l'encesa de la il·luminació nadalenca i ha visitat el pessebre de l'ajuntament de València
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha donat la benvinguda al Nadal amb l’encesa de la il·luminació nadalenca a la ciutat de València.

El cap del Consell ha encés les llums de l’arbre de Nadal que, per primera vegada, la Generalitat ha instal·lat a la plaça de la Verge per a celebrar les festes nadalenques amb els veïns i visitants que recórreguen estes dates els carrers de València.

El president ha estat acompanyat pel vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera; l’alcaldessa de València, María José Catalá; les falleres major i infantil de València, María Estela Arlandis i Marina García, i el president de la Junta Central Fallera, Santiago Ballester.

A continuació, el president ha visitat el pessebre de l’ajuntament de València, instal·lat a la sala de Cristall, i ha assistit a l’encesa de l’enllumenat nadalenc a càrrec de les falleres.

Galeria d'imatges