Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia oferirà servei nocturn quatre dies esta setmana pel Dia de la Constitució i la festivitat de la Immaculada

05/12/2023
Servei nocturn Metrovalencia
  • La coincidència de dos vespres de festius entre setmana, el dimarts 5 i el dijous 7, se sumarà a l'habitual servei de nit del divendres 8 i el dissabte 9
  • Els metros i tramvies circularan fins prop de les 3 hores de la matinada el cap de setmana i les vespres de festius

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) farà un important esforç de planificació i de plantilla durant les festivitats de desembre, en programar durant quatre dies en esta setmana serveis nocturns en Metrovalencia per a facilitar la mobilitat durant les pròximes jornades.

D’esta manera, el servei nocturn ‘A la lluna de Metrovalencia’ arrancarà esta setmana amb les circulacions extraordinàries hui mateix, vespra de la celebració del Dia de la Constitució. Així mateix, el dijous 7, vespra de la festivitat de la Immaculada, els metros i tramvies realitzaran els seus trajectes nocturns. Després, el divendres 8 i el dissabte 9 també hi haurà servei nocturn, com tots els caps de setmana de l’any.

‘A la lluna de Metrovalencia’

Amb el servei denominat ‘A la lluna de Metrovalencia’ circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent-Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. En el cas de Llíria, el dia 5 no tindrà servei nocturn a causa de les obres que es realitzaran entre Paterna i La Canyada, que obligaran al fet que la destinació final siga Paterna. La resta de jornades, el servei nocturn serà en tot el recorregut.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, a l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diverses destinacions tenen el seu horari entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Trinitat-Dr. Lluch i Marítim-Grau La Marina la freqüència és de 20 minuts.

En el cas de la línia 10, la freqüència de pas és de 40 minuts entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia, i en sentit invers, és de 20 minuts.

En la línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei, que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diverses destinacions tenen lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia, el telèfon gratuït d’informació d’Atenció al Client 900 46 10 46, així com en els comptes d’Instagram, @metrovalencia, Facebook i l’app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges