Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Any Nino Bravo

El Teatre Principal de Castelló ret homenatge a Nino Bravo amb el musical ‘Libre’

05/12/2023
El Teatre Principal de Castelló ret homenatge a Nino Bravo amb el musical ‘Libre’
  • El grup Melomans presenta el dimecres, 6 de desembre, un espectacle que repassa la carrera musical del cantant valencià
  • Estan disponibles les últimes entrades a la venda en taquilla i en la web 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l'Institut Valencià de Cultura, presenta el dimecres 6 de desembre, a les 19.00 hores al Teatre Principal de Castelló, el musical Libre, un espectacle protagonitzat pel grup musical Melomans, que fa un recorregut per la carrera del cantant Nino Bravo.

L'any en el qual es commemora el 50 aniversari de la defunció de l'artista valencià després d'un tràgic accident de trànsit, Melomans recorda la figura de Nino Bravo amb un viatge per la seua la vida i les seues cançons.

Amb el particular i desenfadat sentit de l'humor del grup, l'espectacle fa un recorregut per la carrera musical de Nino Bravo i incorpora anècdotes de la seua carrera que permet acostar-nos i descobrir el costat més personal i divertit de l'artista.

Libre és un passeig sonor per les 60 cançons de Nino Bravo, revisitades en un estil a cappella modern i actualitzat, en el qual s'incorpora el distintiu humor de Melomans. 

La banda és un grup vocal i teatral creat en 2010 per quatre jóvens artistes valencians: Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer. Sense més instruments que les seues pròpies veus i amb l'humor com a segell distintiu, Melomans s'ha convertit en un referent de la música a cappella a Espanya. 

Autoritzada per la família de Nino Bravo, la comèdia musical Libre està escrita i dirigida per Santiago Sánchez i Víctor Lucas. L'espectacle compta amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura i de l'Ajuntament de València.

L'espectacle va ser estrenat al Teatre Principal de València i ha passat per Alacant, la Mostra de Teatre d’Alcoi. 

Les entrades, amb un preu que oscil·la entre 3 i 15 euros es poden adquirir en la taquilla i en la web.

Galeria d'imatges