Conselleria de Cultura, Educació, Universitats i Ocupació

El conseller d'Educació celebra el Dia de la Constitució en el CEIP Manuel Riquelme d'Hurchillo

05/12/2023
El conseller d'Educació celebra el Dia de la Constitució en el CEIP Manuel Riquelme d'Hurchillo
  • Rovira valora que els centres educatius celebren este dia fomentant el coneixement i respecte dels valors que establix la Carta Magna

El conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, ha assenyalat que celebrar en els centres educatius el Dia de la Constitució “fomenta el coneixement i respecte dels valors que establix la Carta Magna, ajudant que les persones més jóvens coneguen l'abast de la nostra llei de lleis, col·laborant en el fet que els seus valors es projecten cap al futur i contribuint al seu coneixement i respecte”.

Rovira ha assistit este dimarts a la celebració del Dia de la Constitució en el CEIP Manuel Riquelme d'Hurchillo, on ha ressaltat el nivell d'excel·lència d'este centre educatiu. 

El conseller d'Educació s'ha referit a l'àmbit educatiu de la Carta Magna, “que assenyala que l'educació tindrà per objecte el ple desenvolupament de la personalitat humana en el respecte als principis democràtics de convivència i als drets i llibertats fonamentals”.

José Antonio Rovira ha valorat que este centre celebre este acte d'homenatge a la Constitució, “ja que esta és fonamental, i més en els últims mesos en què estan ocorrent coses al nostre país que no sembla que estiguen deixant bé eixe sistema constitucional que decidim tots els espanyols”.

A més, a preguntes dels mitjans, el conseller d'Educació s'ha referit a qüestions de plurilingüisme, així com al pla Edificant a Baix Segura.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaracions del conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira