Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Suport internacionalització

El nou servei Analitza la teua competència d'Ivace Internacional rep 200 sol·licituds en un mes

10/12/2023
El nou servei Analitza la teua competència d'Ivace Internacional rep 200 sol·licituds en un mes
  • El servei oferix informació de les operacions d'exportació de la competència

Ivace Internacional desperta l'interés de les empreses amb un nou servei personalitzat llançat el mes de novembre sota el nom 'Analitza la teua competència'. 

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que amb este nou servei personalitzat, Ivace Internacional ajuda les empreses en l'anàlisi de les operacions d'exportació de les empreses de la seua competència en els mercats internacionals.

“El llançament d'este servei està sent tot un èxit ja que en tan sols un mes hem rebut un total de 200 sol·licituds per part d'empreses de la Comunitat Valenciana”, ha explicat Olivas. 

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització ha afirmat que “a fi de conéixer l'interés que desperta el servei entre les empreses valencianes, l'estem realitzant de manera gratuïta i amb un límit de 5 informes per empresa”. 

Després de la sol·licitud per part de l'empresa amb l'emplenament d'un breu formulari, l'Ivace confecciona una sèrie de llistes en format Excel amb les operacions d'exportació de les seues empreses competidores, tant estrangeres com espanyoles (excepte de la Comunitat Valenciana). 

Este servei oferix a les empreses l'oportunitat d'aproximar-se a les operacions d'exportació de la seua competència, a més de comptar amb un llistat de clients i de les operacions realitzades.

Per part de les empreses i a través dels qüestionaris de valoració, les empreses estan valorant positivament este servei com una primera aproximació als mercats. 

Funcionament servei 

Les empreses sol·licitants han de facilitar la raó social de les empreses competidores. Una vegada rebuda la sol·licitud, l'Ivace facilita fins a un màxim de 5 informes positius d'empreses competidores estrangeres i espanyoles.

Les dades proporcionades s'extrauen de la base de dades Trade Atlas, a través de la informació disponible per als mercats internacionals que són objecte d'estudi en les declaracions d'importació i exportació que es presenten en les duanes d'estos països.

Depenent del país, la informació pot ser més o menys completa. No s'analitzen les operacions d'empreses competidores que tinguen la raó social en la Comunitat Valenciana.

Les empreses que vulguen sol·licitar este servei, ho poden fer a través de la pàgina web de l'Ivace. 

Galeria d'imatges