Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Mobilitat

La Generalitat reforça la connectivitat i seguretat viàries de la CV-35 amb la posada en servei del nou tram entre Titaguas i Aras de los Olmos

07/12/2023
La Generalitat reforça la connectivitat i seguretat viàries de la CV-35 amb la posada en servei del nou tram entre Titaguas i Aras de los Olmos
  • Vicente Dómine defensa que “amb esta actuació el Consell dota les comarques de l'interior dels serveis i les infraestructures que mereixen”

La Generalitat ha reforçat la connectivitat i seguretat viàries de la CV-35 amb la posada en servei del tram entre Titaguas i Aras de los Olmos, condicionat recentment. El secretari autonòmic d'Infraestructures i Transports, Vicente Dómine, ha visitat la zona, acompanyat de la directora general d'Infraestructures, María José Martínez Ruzafa, i de la diputada provincial de Carreteres, Reme Mazzolari.

Segons ha explicat Dómine, amb esta actuació “la CV-35, que connecta els Serrans amb l'àrea metropolitana de València i els municipis de la comarca entre si, complirà la màxima del Consell que les condicions de mobilitat siguen les mateixes en tota la Comunitat al marge d'on es residisca”.

En este sentit, el secretari autonòmic ha destacat que “l'objectiu de la Generalitat és dotar les comarques de l'interior dels serveis i les infraestructures que mereixen. En este cas, es reforça un servei bàsic per als ciutadans, ja que les xarxes viàries contribuïxen al foment de l'activitat productiva i al manteniment del món rural”. Segons el secretari autonòmic, es tracta d'“una estratègia imprescindible per a protegir i valorar el nostre territori, especialment la comarca dels Serrans i l'Alt Túria, que tenen grans valors naturals, ambientals i paisatgístics”. 

La consellera d'Infraestructures ha introduït dos línies específiques per a carreteres d'interior dedicades, d'una banda, a millorar l'accessibilitat i resposta a les emergències i, d'una altra, a potenciar itineraris d'interés natural, mediambiental, paisatgístic i rural. Les dos línies es desenvoluparan en col·laboració amb les diputacions i suposen una inversió, només a la província de València, de 3,6 milions d'euros. En l'exercici de 2024 ja s'han pressupostat les primeres quantitats per a fer els estudis i projectes necessaris perquè s'executen en 2025.

Galeria d'imatges