Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport

Les Arts aconseguix un ple absolut en la preestrena per al públic jove de ‘Maria Stuarda’

08/12/2023
Les Arts aconseguix un ple absolut en la preestrena per al públic jove de ‘Maria Stuarda’
  • Després de l'èxit d'Anna Bolena, la segona entrega de la Trilogia Tudor rep també aclamacions i ovacions en peus entre els espectadors de menys de 29 anys 
  • Les Arts estrena este diumenge, 10 de desembre, Maria Stuarda per al públic general

El Palau de les Arts Reina Sofía va aconseguir ahir un ple absolut en la preestrena per al públic jove de Maria Stuarda, de Donizetti, la segona entrega de la Trilogia Tudor.

Després de concloure la representació, els 1.460 espectadors de menys de 29 anys van rebre en peus el repartiment, el Cor de la Generalitat, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, l’equip creatiu i el director musical, amb ovacions i aclamacions de més de set minuts de duració.

Sota la direcció musical de Maurizio Benini i escènica de Jestke Mijnssen, la Trilogia Tudor reunix a Les Arts les veus més destacades del repertori belcantista. Eleonora Buratto, una de les sopranos més cotitzades del moment, i que ja va debutar amb èxit en el complex rol d’Anna Bolena, canta per primera vegada en la seua carrera el desafiador paper de Maria Stuarda.

Junt amb ella, Silvia Tro Santafé, Ismael Jordi, Carles Pachón, Manuel Fuentes i Laura Orueta conformen el repartiment de la segona òpera de la trilogia en la qual Donizetti retrata la controvertida i poderosa dinastia real, imprescindible per a entendre l’ascens i la puixança d’Anglaterra com a potència.

Les Arts ha programat, en total, cinc funcions, del 10 al 22 de desembre.

Galeria d'imatges