President
Visita a l'ajuntament Dénia

Carlos Mazón anuncia el nomenament de Pepa Font com a comissionada de la Generalitat en el port de Dénia

07/12/2023
Carlos Mazón anuncia el nomenament de Pepa Font com a comissionada de la Generalitat en el port de Dénia
  • Destaca que es treballa en la reversió de l'Hospital de Dénia d'una manera eficaç, eficient i en consens amb els treballadors per a evitar “nyaps” com els casos d'Alzira o Torrevieja
  • Assegura que la Generalitat treballarà perquè el tramvia Dénia-Gandia siga una realitat esta legislatura
  • El cap del Consell ha realitzat una visita institucional a l'ajuntament de Dénia, on ha mantingut una trobada amb l'alcalde 
     
Dénia.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha realitzat la seua primera visita institucional a l'ajuntament de Dénia, on ha mantingut una reunió amb l'acalde de la localitat, Vicent Grimalt, i el vicealcalde, Rafa Carrió, per a abordar els projectes i les inversions que necessita este municipi.

Durant la compareixença per a explicar els temes tractats, el president ha anunciat el nomenament de Pepa Font com a comissionada de la Generalitat en el port de Dénia. “Cal entendre la singularitat del port de Dénia, que tindrà un protagonisme especial per al Consell”, ha assenyalat Mazón, que ha afirmat que l'objectiu és avançar en “els seus projectes estratègics com l'accés nord” al recinte portuari.

En el tema de mobilitat, el cap del Consell ha assegurat que és un objectiu d'esta legislatura que el tramvia Dénia-Gandia “siga una realitat". Per això, la Generalitat actualitzarà els estudis per a tindre un full de ruta per a treballar amb tots els municipis i avançar conjuntament per la mobilitat de la comarca. També ha indicat que “continuarem mantenint la reivindicació de les proximitats necessàries davant del Govern d'Espanya”.

El president també s'ha referit al procés de reversió de l'Hospital de Dénia, una “reversió modèlica, ordenada i consensuada amb els treballadors, que els dona seguretat i estabilitat”. Mazón ha explicat que s'estan fent les coses bé amb “eficiència, eficàcia i centrats en una atenció sanitària de qualitat” per a “evitar” nyaps com els casos d'Alzira i Torrevieja.

A més, el cap del Consell ha mostrat suport a altres iniciatives per a la localitat i la comarca com el Centre d'Educació Especial Raquel Payà, el Centre de Formació Professional per a Oficis de la Mar o el convent de Jesús Pobre, un projecte, este últim, que la Generalitat reprendrà perquè “ha de ser un emblema per a la ciutat“.

Durant la visita, el president ha saludat els membres de la corporació municipal i ha signat també en el llibre d'honor. L'alcalde ha lliurat al responsable del Consell una còpia del “Títol de ciutat en favor de la vila de Dénia en el Reyno de València”, que data de 1.612.

La recepció s'emmarca en la ronda de trobades institucionals que el president de la Generalitat manté amb els alcaldes i alcaldesses de la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón