President
Ampliació varador de Dénia

Carlos Mazón destaca el potencial del sector nàutic per a atraure inversions

07/12/2023
Carlos Mazón destaca el potencial del sector nàutic per a atraure inversions
  • Ha mostrat el suport de la Generalitat a estes iniciatives al port de Dénia per a continuar oferint “vectors de creixement”
  • Ha subratllat la importància de la Marina Alta tant des del punt de vista hostaler com empresarial “amb molta capacitació de serveis”
  • El president ha inaugurat l'ampliació del varador de Port Denia Superyacht Shipyard & Marina
  • Ha destacat que esta inversió tindrà un “efecte crida” per a atraure nous projectes
     
Dénia.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat el potencial del sector nàutic per a atraure inversions de qualitat en zones com la comarca de la Marina Alta i la seua capital, Dénia, mantenint un equilibri entre “desenvolupament i sostenibilitat”.

El cap del Consell ha realitzat estes declaracions durant l'acte d'inauguració de l'ampliació del varador de Port Denia Superyacht Shipyard & Marina al port de Dénia.

Per al president, este projecte és una “inversió estratègica” d'alta qualitat que suposa una aposta per generar “una indústria auxiliar” del sector nàutic. Una iniciativa al nivell més alt que tindrà un “efecte crida” per a atraure nous projectes relacionats amb la mar. 

El president ha destacat el valor afegit que suposa la comarca de la Marina Alta i Dénia, que oferixen als visitants un litoral únic amb una cura especial de les costes, un interior extraordinari o una capital gastronòmica on es reflectix el compromís per “la sostenibilitat i el medi ambient”. 

El cap del Consell ha subratllat la importància d'esta destinació tant des del punt de vista hostaler com empresarial “amb una alta capacitació de serveis”, i ha posat l'exemple de l'“enorme potencial” del port de Dénia, que compta amb el compromís de la Generalitat per a continuar oferint “vectors de creixement i desenvolupament”.

Ampliació del varador 

L'ampliació del varador ha comptat amb una inversió total de 5.505.445 euros, la qual cosa ha permés augmentar en més de 22.000 metres quadrats la superfície de l'esplanada del varador. Així mateix, s'han remodelat les instal·lacions auxiliars i s'ha adquirit una nova grua autoportant. Una iniciativa que atraurà més activitat en l'àrea portuària i estimularà el flux econòmic en els comerços i empreses de la comarca.

En l'acte d'inauguració d'esta ampliació han estat presents, a més del cap del Consell, el president del grup d'empreses Matute i de Port Denia Superyacht, Abel Matutes Juan, i l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats