Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts escèniques

El Premi d'Honor de les Arts Escèniques Valencianes 2023, Escena Erasmus, arriba al Teatre Arniches

11/12/2023
El Premi d'Honor de les Arts Escèniques Valencianes 2023, Escena Erasmus, arriba al Teatre Arniches
  • El dimecres 13 de desembre, a les 19.30 hores, es presenta Una història de por, últim muntatge d'esta companyia de teatre universitari

El Teatre Arniches col·labora amb el projecte teatral europeu Escena Erasmus i oferix el seu escenari per a la representació del seu últim espectacle, Una història de por, d'Anna Marí, Daniel Tormo i textos de les actrius d'Escena Erasmus 2023.

Esta posada en escena forma part de la gira que esta companyia de teatre universitari, amb seu a la Universitat de València, realitza per a celebrar el Premi d'Honor de les Arts Escèniques Valencianes 2023, atorgat per l'Institut Valencià de Cultura (IVC).

L'espectacle es podrà veure a l'Arniches dimecres que ve 13 de desembre, a les 19.30 hores, amb entrada lliure fins que es complete l'aforament.

En l'espectacle, les joves d'Escena Erasmus (Eli Buitrago, Mariana De Lucca, Tobias Anton Eckstein, Neus Francés Jordà, Patri Garrigues, Lisa Marschner, Eloïse O’Connor, Claudia Padilla i Nuria Pareja) trauen els seus sentiments més profunds sobre l'escenari per a reflexionar sobre la por, un sentiment necessari que, com a animals mamífers, ens permet estar alerta davant de perills que poden ser reals.

La por també és un pertorbador de l'ànima humana que pot ser provocada per moltes raons: per la consciència del pas del temps i de la finitud de la vida, per monstres reals i imaginaris o per una fosca herència atàvica que provoca que se'ns gele l'esperit quan ens enfrontem a uns certs tipus de foscor.

Galeria d'imatges