Conselleria de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació

Educació oferirà 1.865 places de mestres en les oposicions de 2024

11/12/2023
  • La proposta s'ha traslladat este dilluns als sindicats, amb els quals s'abordarà esta qüestió en la mesa sectorial del dijous
  • El nombre de places és superior a l'oferta emesa el passat 7 de juliol amb la finalitat de fomentar l'estabilització de l'ocupació
     

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació oferirà un total de 1.865 places de mestres en les oposicions de 2024. 

Així s'ha traslladat este dilluns en una proposta als sindicats, amb els quals s'abordarà esta qüestió en la Mesa Sectorial que tindrà lloc este dijous. 

La directora general de Personal Docent, Sonia Sancho, ha recordat que l'oferta d'ocupació es va realitzar el passat 7 de juliol amb 1.695 places. “No obstant això, la Llei de funció pública permet augmentar fins a un 10 % més, i així ho hem decidit per a fomentar l'estabilització de l'ocupació, per la qual cosa el nombre total de places oferides ascendirà a 1.865”, ha explicat.

Sancho ha assenyalat que del total de places es reservarà un 10 % per a persones amb diversitat funcional (186 places). Així mateix, ha indicat que per especialitats s'oferiran 548 places per a Infantil; 182 per a Anglés; 7 per a Educació Física; 41 per a Música; 188 per a Audició i Llenguatge, 382 per a Pedagogia Terapèutica i 517 per a Primària. 

La convocatòria de les oposicions tindrà lloc a partir de l'1 de juny de 2024 (les últimes van tindre lloc en 2022). Durant l'any se celebraran també les oposicions a Inspecció i accés a grup superior. 

 

 

Talls de veu relacionats

Declaracions de la directora general de Personal Docent, Sonia Sancho