Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Comèdia

Cultura oferix una proposta d’humor amb segell argentí al Teatre Arniches d’Alacant

13/12/2023
Cultura oferix una proposta d’humor amb segell argentí al Teatre Arniches d’Alacant
  • L'obra Perdón és la història d'un retrobament en clau de comèdia que arriba a Alacant després de recórrer l'Argentina, l'Uruguai i diverses ciutats d'Espanya

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) oferix la peça teatral Perdón, de la companyia Sutottos, al Teatre Arniches d’Alacant el divendres 15 de desembre, a les 20.30 hores.

Sutottos és una companyia teatral argentina amb més de quinze anys de trajectòria, reconeguda tant pel circuit teatral de Buenos Aires com per la crítica i el públic, que té en la seua producció huit espectacles que han recorregut el país i el món.

Andrés Caminos i Gadiel Sztryk creen, dirigixen i protagonitzen Perdón, la història del retrobament de dos amics de la infància es transforma en una disputa permanent entre els seus egos, els reclams del passat i les frustracions del present. Competències, amors i odis en una hora d’humor desmesurat i absurd.

Perdón va ser coproduïda per la Biennal d’Art Jove de Buenos Aires 2019 i va comptar amb el suport de la sala La Villarroel de Barcelona, la Feria de San Sebastián i la Sala Verdi de Montevideo.

L’estrena es va fer de manera consecutiva a l’Argentina, l’Uruguai i Espanya. L’espectacle va ser nominat als Premis ACE com a millor espectacle d’humor i als Premis Estrella de Mar com a millor comèdia.

Entrades a la venda: accediu-hi.

Galeria d'imatges