President
I+Day Ford

Carlos Mazón oferix el suport del Consell als nous reptes que afronta el sector automobilístic valencià

13/12/2023
Carlos Mazón oferix el suport del Consell als nous reptes que afronta el sector automobilístic valencià
  • Ha destacat l'estratègia de simplificació administrativa i de rebaixa de la pressió fiscal iniciada pel Consell per a donar suport a l'activitat de grans empreses i pimes
  • Ha subratllat l'existència d'un ecosistema de mobilitat en la Comunitat Valenciana “madur i amb capacitat d'adaptació”
  • Ha explicat que des de fa 50 anys Ford s'ha convertit en referència en la Comunitat Valenciana i en “punta de llança” del seu ecosistema de mobilitat
  • Carlos Mazón ha assistit a la inauguració de la jornada I+Day 2023 organitzada per Ford

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha oferit este dimecres el suport del Consell als nous reptes que afronta el sector automobilístic de la Comunitat Valenciana, al qual ha qualificat de “punter a Europa”, “professional” i “innovador”, durant la inauguració de la jornada I+Day 2023, organitzada per Ford.

Carlos Mazón ha destacat l'existència d'un ecosistema de mobilitat en la Comunitat Valenciana “madur i amb capacitat d'adaptació” que creix i avança ràpidament, i ha assenyalat que la Generalitat estarà al seu costat en estos moments de canvi per a "secundar-lo i donar visibilitat" a l'esforç que realitza davant dels nous reptes.

En esta línia, Carlos Mazón ha destacat l'estratègia de simplificació administrativa i de rebaixa de la pressió fiscal iniciada pel Consell per a donar suport a l'activitat de grans empreses i pimes.

“La nostra missió és que les rodes del sistema estiguen el més engreixades possible i que no trobeu una barrera en l'Administració”, ha assenyalat el president, que ha lamentat el “laberint vergonyós” en què s'havia convertit l'Administració en l'etapa anterior. 

Carlos Mazón s'ha compromés a implementar este procés de simplificació administrativa al més ràpidament possible i ha assenyalat que “el procés per a deixar de ser lents no pot ser lent, ha de ser àgil”. 

Reconeixement

Durant la intervenció, el president ha explicat que des de fa 50 anys Ford s'ha convertit en referència en la Comunitat Valenciana i en “punta de llança” del seu ecosistema de mobilitat, i ha subratllat que “València aposta per Ford i Ford aposta per València”.

Mazón ha elogiat la labor del fins ara director de fabricació de Ford a Almussafes, el valencià Dionisio Campos, i el seu relleu, ja que es jubila, per un altre valencià, Daniel Ruiz, que torna a la seu de la factoria en la Comunitat Valenciana després d'haver ocupat altres llocs en la multinacional en altres països.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaraciones del president de la Generalitat, Carlos Mazón