Vicepresidència i Servicis Socials, Igualtat i Vivenda
Família i Infància

Igualtat distingix el Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de la Comunitat Valenciana com a entitat del foment de l’acolliment familiar

13/12/2023
Elena Albalat destaca el compromís de COEESCV per fomentar l'acolliment familiar mitjançant actes i jornades per a famílies acollidores
  • Elena Albalat destaca el compromís de COEESCV per fomentar l'acolliment familiar mitjançant actes i jornades per a famílies acollidores

La directora general de Família i Infància i Adolescència, Elena Albalat, ha entregat un distintiu acreditatiu d’adhesió al Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de la Comunitat Valenciana (COEESCV) pel “seu compromís davant de les famílies acollidores, que és necessari actualment” a la Comunitat Valenciana.

Durant el seu discurs, Elena Albalat ha expressat “l’orgull” que suposa reconéixer el Col·legi d’Educadors i Educadores de la Comunitat Valenciana com a entitat que “fomenta l’acolliment familiar mitjançant actes i la col·laboració en jornades per a les famílies acollidores”.

Així mateix, esta entitat oferix una reducció en la taxa d’inscripció als professionals titulats en Educació Social a l’hora de col·legiar-se, amb un descompte del 100 %.

Des de la Generalitat Valenciana, es du a terme una labor destinada a promoure l’adhesió d’entitats, municipis i altres col·legis professionals al programa del foment de l’acolliment familiar.

L’acte d’entrega del distintiu acreditatiu s’ha celebrat a la seu del Col·legi d’Educadors i Educadores de la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges