Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Any Nino Bravo

L'Institut Valencià de Cultura presenta Melomans i el seu espectacle ‘Libre’ en homenatge al cantant Nino Bravo

14/12/2023
L'Institut Valencià de Cultura presenta Melomans i el seu espectacle ‘Libre’ en homenatge al cantant Nino Bravo
  • L'obra es podrà veure del 14 al 16 de desembre al Teatre Principal de València, dirigida per Santiago Sánchez i Víctor Lucas

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l'Institut Valencià de Cultura, presenta l'espectacle homenatge al cantant valencià Nino Bravo Libre, de la companyia Melomans, al Teatre Principal de València.

Es tracta d'una comèdia musical escrita i dirigida per Santiago Sánchez i Víctor Lucas que es podrà veure des d'este dijous 14 fins dissabte que ve 16, dins de les actuacions previstes per a commemorar l'Any Nino Bravo. 

En este espectacle, els actors Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer descobrixen els moments estel·lars de la carrera de Nino Bravo a partir de les seues cançons amb el seu particular i desenfadat sentit de l'humor. Música, teatre i humor en un homenatge a la gran veu valenciana el llegat de la qual, 50 anys després, està més viu que mai.

A partir d'una passejada sonora per les seues més de 60 cançons i entre anècdotes de la carrera del cantant immortal, l'obra descobrix el seu costat més personal i divertit. 

Libre compta amb el suport de la Generalitat a través de l'IVC, així com de la família de Nino Bravo, i ja s'ha estrenat al Teatre Principal de Castelló, al Teatre Arniches d'Alacant, a més de clausurar la XXXII Mostra de Teatre d'Alcoi. 

Les entrades es poden adquirir en les taquilles del teatre i en la taquilla en línia de l'IVC.
 

Galeria d'imatges