Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
L'Exquisit Mediterrani

Turisme Comunitat Valenciana col·labora en la campanya ‘Un Nadal més valencià’

17/12/2023
Turisme Comunitat Valenciana col·labora en la campanya ‘Un Nadal més valencià’
  • La Generalitat impulsa esta iniciativa durant este mes de desembre per a fer costat als sectors productius de la Comunitat Valenciana
  • La campanya passa per llocs com el mercat de Colón de València i els mercats centrals d'Alacant i Castelló de la Plana, on es poden degustar productes gastronòmics valencians

Turisme Comunitat Valenciana, a través de l’Exquisit Mediterrani, col·labora en la campanya ‘Un Nadal més valencià’, una iniciativa que impulsa la Generalitat durant este mes de desembre que busca fer costat als sectors productius de la Comunitat Valenciana.

D’esta manera, durant estes dates i en diversos llocs de la Comunitat Valenciana, es poden degustar els productes valencians que protagonitzen el Nadal en moltes taules d’Espanya i del món, com ho són taronges, mandarines, raïm, caquis, caves, a més d’altres productes del mar i la terra.

Amb esta acció es pretén fer valdre el producte de quilòmetre zero, a més de contribuir a impulsar experiències turístiques, com les visites a les fàbriques o les experiències agroalimentàries. A més, també es promocionen els restaurants adherits a la marca gastroturística l’Exquisit Mediterrani.

La campanya ‘Un Nadal més valencià’ passa per llocs com el mercat de Colón de València i els mercats centrals d’Alacant i Castelló de la Plana, on ja esta setmana s’han pogut degustar productes valencians.

En concret, al mercat Central d’Alacant es va iniciar dijous passat 14 de desembre, i estarà vigent al llarg de la setmana que ve. Així, l’estand amb productes de la Comunitat Valenciana estarà obert els dies, 20, 21, 22 i 23 de desembre i l’horari d’atenció al públic serà fins a les 14.00 hores.

Al mercat de Colón de València, la campanya es va iniciar dimecres passat, 13 de desembre, i continuarà la setmana que ve, i tornarà a exhibir el millor de l’Exquisit Mediterrani els dies 21 i 22 de desembre en horari de 10.00 a 14.00 hores. Al mercat Central de Castelló de la Plana la campanya s’estén els dies 18, 19, 20 i 21 de desembre, de 10.00 a 14.00 hores.

La campanya compta amb la participació de diverses entitats i associacions relacionades amb la indústria i la tradició de la terra, així com denominacions d’origen (DO) i indicacions geogràfiques protegides (IGP).

Entre les DO i les IGP que hi participen es troben DOP Raïm de Taula Embossat del Vinalopó, DOP València (vi), DOP Kaki Ribera del Xúquer, DOP Granada Mollar d’Elx, DOP Alacant (vi), Associació d’Elaboradors de Cava de Requena, IGP Cítrics Valencians, IGP Xixona i Torró d’Alacant, DOP Utiel-Requena (vi) i IGP Castelló (vi), entre altres.

Galeria d'imatges