Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Programació familiar

El Teatre Principal de Castelló oferix dos espectacles familiars durant les festes nadalenques

27/12/2023
El Teatre Principal de Castelló oferix dos espectacles familiars durant les festes nadalenques
  • El Mundo Lirondo i La gata que quería cambiar la historia formen part de la programació especial per a estes dates
  • Les entrades, que tenen un preu reduït de 4 euros, es poden adquirir en taquilles i en la pàgina web de l'Institut Valencià de Cultura (IVC)

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), programa per a les festes nadalenques dos grans propostes dirigides al públic familiar a la localitat de Castelló de la Plana.

El Teatre Principal de Castelló finalitzarà l’any amb El Mundo Lirondo. L’espectacle familiar, que es representa el dijous 28 de desembre a les 18.00 hores, presenta un viatge pels racons més llunyans del món.

D’esta manera, els espectadors menuts adquiriran d’una forma divertida i emocionant nocions bàsiques de geografia, gents i diferències culturals, o la varietat de plantes i animals existents en el món. L’obra pretén posar de manifest la importància de respectar i cuidar el medi ambient.

L’obra de Spasmo Teatre, dirigida per Ángel Calvente, està dirigida a un públic a partir de cinc anys.

Per la seua banda, l’any 2024 s’estrenarà, el 3 de gener, al Teatre Principal de Castelló amb la proposta La gata que quería cambiar la historia. Els protagonistes d’esta història, dirigida a espectadors de més de sis anys, són una gata, un mussol, un fardatxo i un ratolí.

Els quatre animals viuen junts en un arbre i no són amics, sinó més aviat preses i depredadors. Tots viuen amb un poc de por a l’animal que està per damunt d’ells en l’arbre, però aconseguixen conviure; tot canvia quan la gata cau en un parany d’un caçador i el ratolí la salva amb la promesa que mai el matarà.

Les entrades per a estos espectacles familiars tenen un preu de 4 euros. Més informació i venda en taquilles i en la pàgina web de l’Institut Valencià de Cultura.

Galeria d'imatges