President

Carlos Mazón es reunix amb el president del Consell d'Administració i CEO de Johnson & Johnson

22/12/2023
Carlos Mazón es reunix amb el president del Consell d'Administració i CEO de Johnson & Johnson
  • El cap del Consell ha mantingut una trobada amb Joaquín Duato, president del Consell d'Administració i CEO de la companyia

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha mantingut una reunió amb Joaquín Duato, president del Consell d'Administració i CEO de Johnson & Johnson, companyia estatunidenca fundada en 1886 dedicada a la innovació en salut per a millorar la vida de les persones.

En esta trobada institucional entre el cap del Consell i el CEO de Johnson & Johnson també ha assistit el director general de Johnson & Johnson Innovative Medicine Iberia, Luis Díaz-Rubio. Amb doble nacionalitat estatunidenca i espanyola, Joaquín Duato és originari de València. Esta reunió s'emmarca en la ronda de contactes que el president manté amb agents econòmics i socials.

La companyia Johnson & Johnson és una de les companyies més àmplies i diversificades dedicades a la cura de la salut. Des dels seus segments de medicina innovadora i tecnologia mèdica, treballa per a previndre, tractar i curar malalties complexes i presentar solucions més intel·ligents, menys invasives i més personalitzades.

Galeria d'imatges