Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

Educació participa en la jornada de portes obertes per a presentar el nou CEIP Doctor Álvaro Esquerdo de la Vila

27/12/2023
Educació participa en la jornada de portes obertes per a presentar el nou CEIP Doctor Álvaro Esquerdo de la Vila
  • El centre té unes instal·lacions de 4.400 metres quadrats dividits en dos plantes i 600 metres quadrats de porxos amb una pista esportiva polivalent, una àrea naturalitzada i una horta
  • El nou col·legi acollirà a partir del 15 de gener el professorat i l'alumnat

El director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, ha assistit este dimecres a la jornada de portes obertes i presentació del nou CEIP Doctor Álvaro Esquerdo de la Vila-Joiosa a la comunitat educativa. Junt amb Valcárcel ha assistit la directora general d’Inclusió i Innovació Educativa, Xaro Escrig.

El centre té unes instal·lacions de 4.400 metres quadrats dividits en dos plantes i 600 metres quadrats de porxos amb una pista esportiva polivalent, una àrea naturalitzada i una horta.

L’alumnat d’Educació Infantil compta amb sis aules, una multiús i una altra per a grups reduïts d’educació especial, a més de dos aules per a l’alumnat de dos anys, que disposa d’una zona exterior pròpia. L’edifici també té catorze aules per a Educació Primària, a més de tres tallers, una aula polivalent i una altra d’actes amb graderia, una biblioteca, un menjador i un gimnàs, a més d’una sala multiús.

El nou col·legi acollirà, a partir del 15 de gener, el professorat i l’alumnat. Valcárcel ha destacat la col·laboració entre Conselleria i Ajuntament en este projecte.

Galeria d'imatges