Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Zones recreatives

Medi Ambient publica els criteris per a adjudicació de places en campaments en períodes de màxima afluència

28/12/2023
Medi Ambient publica els criteris per a adjudicació de places en campaments en períodes de màxima afluència
  • Els interessats han de presentar les sol·licituds durant el mes de gener

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha publicat els criteris per a l’adjudicació de les places en campaments en períodes de màxima afluència, que són els compresos en Setmana Santa i Pasqua (entre el 25 de març i el 8 d’abril), així com els mesos de juliol i agost de 2024.

Els interessats han de presentar les sol·licituds durant el mes de gener en el registre electrònic de la Conselleria, mitjançant el procediment que està disponible en l’enllaç següent.

Estos campaments són infraestructures situades en terreny forestal amb servicis per a l’estada durant el dia i la nit, on és possible pernoctar amb tendes de campanya durant un màxim de 15 dies consecutius.

En l’actualitat, la Comunitat Valenciana disposa de tretze instal·lacions i un total de 1.050 places habilitades per a l’acampada de grups organitzats, gestionades per la Generalitat. A més, la majoria d’estos campaments tenen una capacitat per a huitanta usuaris i poden ser ocupats per grups i organitzacions sense ànim de lucre de caràcter educatiu, social o mediambiental.

Barems

Una vegada presentades les sol·licituds, s’examinaran per a puntuar-les i poder optar a l’adjudicació de les places. Entre els criteris de baremació figura la presentació d’un pla d’activitats durant l’estada al campament, que haurà de contindre un simulacre d’evacuació i estar d’acord amb la conservació de la naturalesa.

Galeria d'imatges