Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

FGV amplia el servei nocturn de Metrovalencia durant la Nit de Cap d'Any fins al matí de l'1 de gener

29/12/2023
FGV amplia el servei nocturn de Metrovalencia durant la Nit de Cap d'Any fins al matí de l'1 de gener
  • Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins a l'inici del servei del primer dia de l'any
  • Este dispositiu se suma a la programació prevista amb motiu de les festes nadalenques, que inclou també mantindre els horaris habituals en les jornades laborables i els tramvies addicionals a Expojove

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el servei nocturn habitual amb motiu de la Nit de Cap d’Any, de manera que el pas de trens i tramvies es mantindrà de forma ininterrompuda, des de la nit del 31 de desembre, abans de les campanades, fins al matí de l’1 de gener.

Este dispositiu especial permet incrementar a tota la nit l’oferta habitual que es presta les nits dels divendres, dissabtes i les vespres de festius, des del servei nocturn denominat ‘A la lluna de Metrovalencia’, que facilita el pas de trens i tramvies fins prop de les tres de la matinada.

Este servei nocturn especial se suma a la programació prevista per Metrovalencia amb motiu de les festes nadalenques, que inclou també mantindre els horaris habituals en les jornades laborables i els tramvies addicionals a Expojove, del 26 de desembre al 4 de gener.

FGV recomana als usuaris que s’informen a través de la pàgina web www.metrovalencia.es, l’app oficial i el telèfon gratuït d’informació d’Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en <facebook/metrovalencia.fgv>.

Línies de metro

Amb el servei especial de la Nit de Cap d’Any, les destinacions a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria comptaran amb servei fins a les 3.00 hores de la matinada aproximadament, des de les estacions de València, agafant com a referència l’estació d’Àngel Guimerà, en la qual confluïxen les línies 1, 2, 3, 5 i 9, amb les mateixes freqüències que el servei nocturn habitual.

A partir d’eixa mateixa franja horària i fins a l’inici del servei de l’1 de gener, els trens finalitzaran destinació en Aeroport, Marítim, Alboraia Peris Aragó, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda, amb una freqüència de 40 minuts, que es reduiran a 20 minuts en els trams comuns subterranis. Les destinacions de Bétera, Llíria i Riba-roja de Túria tindran freqüències més repartides en el temps.

Línies de tramvia

En les línies 4 (Dr. Lluch - Mas del Rosari) i 6 (Tossal del Rei - Marítim), el tramvia circularà tota la nit amb una freqüència de pas de 40 minuts, tenint en compte que la línia 4 tindrà com a final Vicent Andrés Estellés, excepte dos trens que arribaran a Mas del Rosari.

La línia 8 (Neptú-Marítim) tindrà una freqüència de 40 minuts fins a les 2.45 hores. Després, fins a les 4.45 hores, cada 60 minuts, i després, de nou, cada 40 minuts fins a l’inici del servei de l’1 de gener.

En la línia 10 (Alacant-Natzaret) se circularà tota la nit amb una freqüència de 40 minuts fins a Natzaret i 20 minuts fins a Ciutat Arts i Ciències - Justícia, fins a enllaçar amb el servei regular de l’1 de gener.

Galeria d'imatges