President

Carlos Mazón destaca la professionalitat i la predisposició dels serveis d'emergències i seguretat per a respondre amb eficàcia les incidències

31/12/2023
Carlos Mazón destaca la professionalitat i la predisposició dels serveis d'emergències i seguretat per a respondre amb eficàcia les incidències
  • La Generalitat triplica el personal a la sala del servei 1·1·2 Comunitat Valenciana durant la Nit de Cap d'Any i Any Nou
  • El president de la Generalitat ha mantingut una trobada per videoconferència amb el Centre de Coordinació d'Emergències i els diferents cossos d'emergències i seguretat de la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat hui la “professionalitat i la predisposició” dels serveis d'emergències i seguretat de la Comunitat Valenciana per a respondre amb eficàcia a les incidències.

El president de la Generalitat ha mantingut una trobada per videoconferència amb el Centre de Coordinació d'Emergències i els diferents cossos d'emergències i seguretat de la Comunitat Valenciana amb motiu del Nadal.

Durant la reunió, en la qual també ha participat la consellera de Justícia i Interior, Elisa María Núñez, el cap del Consell ha destacat el treball i l'esforç realitzat pels serveis d'emergències i seguretat, especialment en estes dates tan senyalades.

Carlos Mazón ha subratllat la importància de la coordinació entre tots els serveis d'emergències i de seguretat “perquè és ací on tenim l'èxit per a reaccionar davant del que puga ocórrer i sobretot per a traslladar tranquil·litat i seguretat a tota la societat i als qui ens visiten estos dies”.

Així mateix, ha aprofitat l'ocasió per a felicitar-los el Nadal i l'any nou, al mateix temps que ha fet una crida a la societat per a gaudir d'estes festes amb cautela.

Es triplica l'operatiu d'atenció telefònica en Nit de Cap d'Any

El president de la Generalitat ha anunciat que la sala d'atenció de trucades del telèfon d'emergències 1·1·2 Comunitat Valenciana, que depén de la Conselleria de Justícia i Interior, es reforça coincidint amb les celebracions de Nit de Cap d'Any i Any Nou, i triplicarà el nombre d'operadors la nit del 31 de desembre.

En previsió del possible augment del nombre de trucades d'emergència en estes dates, entre el dissabte 30 de desembre i el dilluns 1 de gener s'està incrementat el personal dels diferents torns. L'augment més significatiu és el d'operadors, el número dels quals es triplicarà la nit del 31 de desembre. Quant al personal de coordinació, l'increment més gran també es produirà en Nit de Cap d'Any, amb un 150 % més en el torn de nit.

Tots els dies entre el 30 de desembre i l'1 de gener estan assistint el servei entre 60 i 77 efectius del personal operatiu, coordinació i supervisió repartits entre els diferents torns, que treballaran de manera coordinada amb altres professionals d'emergències i seguretat del Servei de Prevenció d'Incendis, Conselleria de Sanitat, Policia Nacional i Policia Adscrita a la Generalitat, Guàrdia Civil, l'UME, els consorcis provincials de bombers, Policia Local, Creu Roja i voluntaris de Protecció Civil.

Galeria d'imatges