President
Vacunació

Carlos Mazón fa una crida a la ciutadania per a vacunar-se contra la grip i la COVID-19 davant del repunt dels virus respiratoris

05/01/2024
Carlos Mazón fa una crida a la ciutadania per a vacunar-se contra la grip i la COVID-19 davant del repunt dels virus respiratoris
  • Recorda que a partir del dilluns s'administraran les vacunes sense cita prèvia amb l'objectiu de facilitar la immunització de la població
  • Recomana la vacunació de la població infantil “per a protegir-la i, al mateix temps, evitar més contagis”
  • Destaca l'obligatorietat de portar mascaretes en centres sanitaris i agraïx la labor del personal sanitari 
     
Alcoy.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha fet una crida a la ciutadania a vacunar-se contra la grip i la COVID-19 davant del repunt de virus respiratoris registrat a la Comunitat Valenciana en les últimes setmanes.

El president ha fet estes declaracions durant la visita al campament dels Reis Mags d'Orient a Alcoi, a la qual també ha assistit el president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez, i l'alcalde d'Alcoi, Antonio Francés.

En el transcurs de l'acte, Mazón ha instat a reforçar la protecció de la població contra els virus respiratoris, atés que durant l'última setmana de l'any s'han triplicat les infeccions respecte a la setmana anterior. Per això, ha animat a acudir als centres de salut a vacunar-se i ha recordat que a partir del dilluns, 8 de gener, s'administraran les vacunes sense necessitat de disposar de cita prèvia.

Així mateix, el cap del Consell ha recomanat a les famílies vacunar la població infantil “per a protegir-la i, al mateix temps, evitar major nombre de contagis”, especialment davant de la pròxima represa de les classes.

D'altra banda, ha explicat que a partir d'este divendres serà obligatori l'ús de mascaretes en totes les instal·lacions sanitàries i sociosanitàries com a mesura preventiva, a més d'haver autoritzat els gerents dels diferents departaments de salut a prendre mesures addicionals en el cas que siga necessari.

Addicionalment, ha assenyalat que la Conselleria de Sanitat ha reforçat l'atenció domiciliària i està reprogramant les intervencions quirúrgiques menors amb la finalitat de gestionar de manera més eficaç els espais sanitaris, i ha agraït la labor de tot el personal sanitari.


 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats