President
Internacionalització dels sectors productius

Carlos Mazón donarà suport al sector tèxtil en la fira Heimtextil de Frankfurt

07/01/2024
Carlos Mazón donarà suport al sector tèxtil en la fira Heimtextil de Frankfurt
  • El cap del Consell acompanyarà un sector estratègic que va exportar en 2022 productes per un valor superior als 1.100 milions d'euros
  •  Subratlla que la Generalitat facilitarà al sector “totes les eines per a augmentar la  presència internacional de la indústria tèxtil, clau per a continuar creixent i generant ocupació”
  • Un total de 59 firmes de la Comunitat Valenciana estaran presents en el certamen de Frankfurt, la fira internacional més important de tèxtils per a la llar i la decoració
  • El president mantindrà una trobada de treball amb representants de l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL) i recorrerà els expositors de la Comunitat
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, acompanyarà este dijous la indústria de la tèxtil-llar en la fira Heimtextil a Frankfurt per a donar suport a l'aposta per la innovació i l'exportació d'un sector “estratègic de la Comunitat Valenciana que realitza una gran labor per a portar la qualitat i l'excel·lència dels productes a tots els racons del món”.

Heimtextil és el certamen internacional més important del tèxtil per a la llar i la decoració que reunirà més de 2.600 expositors provinents de totes les parts del món. En concret, en esta edició participaran 59 empreses de la Comunitat Valenciana que representen el 62 % dels expositors espanyols.

El cap del Consell ha destacat l'“àmplia presència d'expositors valencians”, que afavorix l'aposta que realitza el sector amb la col·laboració de la Generalitat per “estar present en els mercats internacionals i augmentar-ne les exportacions, claus per a continuar creixent i generant ocupació”.

Carlos Mazón tornarà a mostrar el suport a un sector que ha sigut capaç d'afrontar tots els reptes des de la qualitat, l'excel·lència i la innovació, i defensarà els interessos de la indústria del tèxtil.

Durant la presència en Heimtextil, el president visitarà els expositors de la Comunitat Valenciana i mantindrà una trobada amb els representants de l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL).

La indústria tèxtil de la Comunitat Valenciana genera una xifra de negocis de 2.275 milions d'euros i unes vendes a l'exterior en 2022 per damunt dels 1.100 milions d'euros.

Àmplia presència d'empreses valencianes

Heimtextil és la fira especialitzada més destacada a escala mundial en l'àmbit dels tèxtils per a la llar i la decoració. La participació espanyola ocupa un lloc destacat en el rànquing d'empreses europees participants, amb un total de 94 expositors, dels quals 59 pertanyen a la Comunitat Valenciana.

Este esdeveniment, que té lloc a la ciutat alemanya de Frankfurt, és considerat el més important del sector tèxtil-llar, ja que congrega anualment més de 80.000 visitants professionals, entre els quals es troben importadors, distribuïdors, fabricadors de moble entapissat, responsables de compres amb molt de poder de decisió i prescriptors de molt de prestigi per a projectes hotelers i residencials.

És el certamen que marca l'inici del calendari firal internacional en què es presentaran les noves tendències de la temporada, les novetats en sostenibilitat tèxtil, la major gamma de tèxtils per a la llar del món, així com ofertes de productes i informació per al disseny d'interiors, l'hoteleria i els projectes residencials.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats