Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Espectacles

El Teatre Arniches d'Alacant arranca 2024 amb dansa i titelles per a tots els públics

10/01/2024
El Teatre Arniches d'Alacant arranca 2024 amb dansa i titelles per a tots els públics
  • L'espectacle de dansa Yarin planteja un cara a cara entre la cultura basca i la cultura flamenca, amb música en directe 
  • Tornen les sessions matinals de 'Som Menuts' amb el conte de fades per als més xicotets Mermelhada

El Teatre Arniches arranca la seua programació de 2024 amb una dansa i un espectacle per a tots els públics divendres que ve, 12 de gener, amb Yarin, de Kukai Dantza, i el diumenge 14 amb les sessions matinals de 'Som Menuts' amb el conte de fades Mermelhada, d'El Retablo.

La delegada territorial de l'Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo, ha assenyalat que “ens encanta començar amb la dansa de Kukai, que ens planteja un diàleg entre la cultura basca i la cultura flamenca, i tornar a trobar-nos amb el públic familiar per a gaudir de Mermelhada, que és un espectacle deliciós per als més xicotets, amb l'original segell d'El Retablo”.

El divendres 12 de gener, a les 20.30 hores, la prestigiosa companyia basca Kukai Dantza presenta la trobada intercultural Yarin, en la qual el dantzari Jon Maya i el bailaor Andrés Marín, Premi Nacional de Dansa 2022 en la modalitat de Creació, acompanyats per la música en directe de Julen Achiary, es troben a partir d'un diàleg que mostra les seues diferències i el seu desig de compartir a través d'estes un camí en comú cap al futur.

El diumenge 14, en l'habitual sessió dominical de les 12.00 hores i dins de la programació familiar de 'Som Menut's, la companyia El Retablo oferix l'espectacle Mermelhada.

Amb Mermelhada, els xiquets i xiquetes a partir de 4 anys podran gaudir d'una història en la qual titelles, objectes i ombres es barregen amb encanteris, màgia i amistat per a mirar d'una altra manera els contes de fades.

Esta proposta està inclosa en la Campanya Escolar 2023-24 del Teatre Arniches, que continua la seua activitat i que oferirà el dilluns 15 de gener una sessió per a estudiants d'Educació Primària amb el seu aforament complet gràcies a l'èxit d'esta campanya de Cultura en el Teatre Arniches.

Entrades a la venda: consulteu ací.

 

Galeria d'imatges