Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Influencers

El Circuit Ricardo Tormo celebra per primera vegada l'Extrim Race

10/01/2024
El Circuit Ricardo Tormo celebra per primera vegada l'Extrim Race
  • El traçat de Cheste obri el seu calendari 2024 amb un esdeveniment enfocat al públic més jove
  • La nova Extrim Race combina diferents proves de Grip, Drag, Gymkhana i Slalom

El Circuit Ricardo Tormo celebra este dissabte 13 de gener la primera carrera d'Extrim Race, una nova competició entre creadors de contingut en xarxes socials sobre quatre rodes.

Els periodistes Antonio Lobato i Cristóbal Rosaleny retransmetran via streaming la competició en la qual els millors creadors de contingut del sector dels esports del motor, influencers de gran repercussió, esportistes d'elit com la campiona de l'F1 Academy Marta García o el campió del món de Moto3 Jaume Masià, famosos i streamers s'enfrontaran als comandaments dels seus cotxes.

L'activitat es concentra en una sola jornada el dissabte, 13 de gener, des de les 9.00 hores amb els entrenaments lliures. Les batalles entre els participants començaran a les 10.30 hores per equips i a les 12.30 de manera individual. La gimcana final es disputarà a partir de les 16.00 hores.

A més de la competició, els aficionats tindran l'oportunitat de veure en la pista un Fórmula 1 triplaça amb motor V10, un espectacle de Drift i pilots acrobàtics sobre dos rodes.

Un total de 24 pilots competiran en la partida amb noms com el pilot Dani Clos; l'actor, model i ballarí Juan Bertheau; la tiktoker Ann Suki; el cantant Kidd Keo; el gamer Christian Vidal 'Torete' o la pilot de motociclisme María Herrera.

Les entrades estan a la venda exclusivament en la pàgina web de l'esdeveniment extrimrace.

Galeria d'imatges