Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Programació IVC

El Palau de Congressos de Peníscola estrena la programació cultural de 2024 amb la comèdia valenciana ‘L’últim ball’

11/01/2024
El Palau de Congressos de Peníscola estrena la programació cultural de 2024 amb la comèdia valenciana ‘L’últim ball’
  • L'obra protagonitzada per Alfred Picó i Carles Alberola es representa el dissabte, 13 de gener, a les 19.00 hores
  • El Cor de la Generalitat, Viva o La Venganza de Don Mendo, entre l'àmplia oferta de música, teatre i cinema del primer trimestre de 2024   

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l'Institut Valencià de Cultura, estrena la programació del primer trimestre de 2024 del Palau de Congressos de Peníscola amb la comèdia valenciana ‘L'últim ball’ de la companyia L'Horta Teatre, que podrà veure's el dissabte, 13 de gener, a les 19.00 hores.

La comèdia està protagonitzada per dos reconeguts actors valencians, Alfred Picó i Carles Alberola. Els dos representen dos còmics, dos velles glòries que reben l'oferta de treballar junts en un homenatge a un company mort. 

La peça teatral és una reflexió, en clau d'humor, de com poder conviure amb l'absència de persones que ens fan felices. Així, s'hi parla d'allò pel qual val la pena viure i que, a vegades, es perd pel camí; de la importància de les decisions i de com una acció pot canviar la vida.

El director i protagonista de l'obra, Carles Alberola, ha destacat que la representació “vol ser un homenatge a tants actors i actrius teatrals anònims que, amb els seus espectacles, més enllà de l'èxit o del fracàs, del reconeixement o dels premis, han fet feliç molta gent”.

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir en taquilla o en la web de l'IVC

Propostes culturals en el primer trimestre de 2024

Amb la representació de ‘L’últim ball’, el Palau de Congressos de Peníscola comença la programació del primer trimestre de 2024 amb una àmplia oferta cultural formada 12 propostes de música, teatre i cinema.

Durant el mes de gener, Peníscola oferix dos grans estrenes: l'última pel·lícula de Martin Scorcese, Los asesinos de la luna i la producció Sound of freedom, d'Alejandro Monteverde.

L'actriu i dramaturga Begoña Tena protagonitzarà el seu premiat Viva el 10 de febrer, un mes en què la programació cinematogràfica oferirà títols com Saben aquell o Un amor, d'Isabel Coixet.

Un concert del Cor de la Generalitat i el recital El Amor Brujo / Canciones Antiguas Españolas seran dos de les propostes musicals del mes de març al Palau de Congressos de Peníscola. Este trimestre tancarà la seua programació amb la representació d'un clàssic, La venganza de Don Mendo.

Més informació i venda d'entrades ací.

Galeria d'imatges