Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Centre del Carme

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana estrena la segona temporada de la sèrie 'CCCC Stories'

11/01/2024
El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana estrena la segona temporada de la sèrie 'CCCC Stories'
  • És la primera sèrie de ficció produïda per un centre d'art, que ha sigut creada i dirigida per Sergi Merchan i Jose Luis Lázaro
  • El diumenge 14 de gener es projectaran els 10 capítols de la segona temporada a la sala Refectori del Centre del Carme, amb entrada lliure fins que es complete l'aforament

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana presenta la segona temporada de CCCC Stories, la primera sèrie de ficció produïda per un centre d'art o museu en el món.

El diumenge 14 de gener, a les 18.00 hores, a la sala Refectori del Centre del Carme, s'estrenaran els deu nous capítols que conformen la segona temporada de la sèrie, una innovadora fórmula audiovisual produïda pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV) juntament amb Aire de Cinema i Pausa Dramàtica Films.

Després de l'èxit de la primera temporada, que ja s'acosta als set milions de visualitzacions, arriben 10 noves píndoles audiovisuals: set noves històries amb personatges mai vistos i la continuació d'altres tres trames: el comiat d'Alberto (Iker Montero) i Carlos (Benja Cebrián), el romanç de Carla (Paola Navalón) i Juan (Pau Vercher) i, com a colofó final, la bogeria transitòria de Marisa, una treballadora del CCCC encarregada de dirigir el pròxim espot per a promocionar el centre (protagonitzat per la tiktoker Araceli de la Concepción).

Esta microsèrie de ficció ha sigut creada, escrita i dirigida íntegrament per Sergi Merchan i Jose Luis Lázaro, que fa un any que capitanegen el vaixell d'esta nova temporada i que, igual que en l'anterior, tractaran de mostrar relats humorístics amb tints de dramatisme, com la vida mateixa.

Els episodis estan protagonitzats per actors i actrius de la Comunitat Valenciana, a més de coneguts influencers nacionals. Es tracta d'un variat elenc que ha tingut tot un repte a aconseguir: contar en pocs minuts històries d'amor, desamor, somnis per complir, confessions difícils i, tot això, carregat d'embolic i diversió.

L'estrena comptarà amb una breu presentació a càrrec dels dos directors del projecte, Sergi Merchan i Jose Luis Lázaro, així com part del repartiment de la sèrie. En eixe espai, els creadors podran explicar-nos com va ser el rodatge que va tindre lloc el mes d'agost passat íntegrament al Centre del Carme, amb un equip tècnic jove i local que, igual que al públic al qual van dirigits els episodis, són usuaris de les xarxes socials i les tenen integrades en el seu dia a dia.

El director artístic en funcions del Consorci de Museus, Vicente Samper, ha assenyalat que esta innovadora sèrie de ficció audiovisual “suposa una potent aposta per a connectar amb l'audiència digital, que es pot acostar al Centre del Carme i la seua programació cultural amb estes originals històries que es poden veure a través de les xarxes socials”.

Per la seua banda, José Luis Lázaro, un dels seus directors, ha apuntat que ha sigut tot un repte “rodar una temporada molt més ambiciosa que la primera i amb menys temps, han sigut huit dures jornades i molts mesos de muntatge, però finalment hem quedat molt satisfets amb el resultat i no podem esperar a compartir estos microrelats a través de plataformes i en la presentació del diumenge”.

"No sabem si el públic reaccionarà igual de bé a la sèrie, abans no podien comparar-nos amb res i ara sí, això és una cosa que ens aterrix i motiva a parts iguals, però si algun dels deu nous episodis aconseguix emocionar algú, nosaltres ja ens donem per satisfets. És hora de deixar que la sèrie passe de ser només nostra, i estiga en un disc dur, i que ara siga de tot el món", ha afegit el codirector Sergi Merchan.

Els capítols es podran veure setmanalment a través de les xarxes socials del Centre del Carme de Cultura Contemporània, el canal de YouTube i en l'apartat ‘En línia’ de la pàgina web del CCCC.

Galeria d'imatges