Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Esport

El Circuit Ricardo Tormo celebra este diumenge la XIX edició del Duatló amb 500 inscrits

11/01/2024
El Circuit Ricardo Tormo celebra este diumenge la XIX edició del Duatló amb 500 inscrits
  • A les 9.00 hores es donarà l'eixida a la categoria masculina i a les 11.00 a la femenina
  • La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ha completat les 500 inscripcions disponibles

El Circuit Ricardo Tormo celebra diumenge que ve, 14 de gener, la denovena edició del Duatló en el qual un total de 500 corredors completaran 8,1 quilòmetres a peu i 19,3 amb bicicleta.

Un any més, el Circuit Ricardo Tormo protagonitza l'esdeveniment que obri el calendari de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana,  que és l'entitat organitzadora de la prova. Esta XIX edició serà puntuable per a la lliga de clubs Caixa Popular.

Després del preceptiu lliurament de dorsals des de les 7.30 fins a les 8.45 hores del diumenge, es donarà l'eixida a la primera prova de la jornada a les 9.00 hores amb la carrera masculina, primer per als equips de la primera divisió i uns minuts després per a la categoria de promoció. A les 11.00 hores tindrà lloc l'eixida de la categoria femenina.

Els corredors han de completar un primer tram de 5,4 quilòmetres amb eixida des de la recta del Circuit i pas per diferents vials de servei, la zona de transició s'instal·larà en el Pit Lane de Cheste i des d'allí els participants afrontaran 19,3 quilòmetres amb bicicleta, cinc voltes a la pista de Gran Premi, abans dels 2,7 quilòmetres finals de carrera a peu.

Un total de 500 corredors han emplenat la inscripció fins que han omplit  els boxs d'eixida de la prova que podrà ser seguida de manera gratuïta des de la tribuna de boxs del Circuit Ricardo Tormo.

Galeria d'imatges