Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Espectacles

El Teatre Principal de Castelló rep l'espectacle de dansa fusió ‘Yarin’

12/01/2024
El Teatre Principal de Castelló rep l'espectacle de dansa fusió ‘Yarin’
  • L'espectacle reunix el bailaor flamenc Andrés Marín, Premi Nacional de Dansa 2022, amb el dantzari Jon Maya, reconegut amb diversos Premis Max
  • Estan disponibles les últimes entrades a la venda per al concert de Ciudad Jara a l'Auditori de Castelló

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l'Institut Valencià de Cultura, programa dos propostes culturals al Teatre Principal i Auditori de Castelló durant el cap de setmana.

D'una banda, el Teatre Principal de Castelló comença la programació cultural d'hivern amb la dansa de Yarin, un espectacle que es podrà veure el diumenge 14 de gener, a les 19.00 hores, i que unix l'art del bailaor de flamenc Andrés Marín, Premi Nacional de Dansa 2022, amb el dantzari Jon Maya, reconegut amb diversos Premis Max.

La companyia basca Kukai Dantza presenta esta trobada intercultural en què els dos ballarins, acompanyats per la música en directe de Julen Achiary, mostren les diferències culturals entre els dos estils de dansa i el desig de compartir, a través seu, un camí en comú.

Este espectacle estrena l'abonament cultural d'hivern del Teatre Principal de Castelló, del qual ja s'han venut més de 300 abonaments per al trimestre de gener a març, la qual cosa mostra la bona acollida que ha tingut la programació entre els espectadors. Cal recordar que gràcies a l'abonament general del Teatre Principal de Castelló es pot disfrutar de huit grans espectacles a un preu reduït.

Les entrades soltes per a esta representació tenen un preu d'entre 3 euros i 20 euros i es poden adquirir en taquilla o en la web ivc.gva.es.

Ciudad Jara a l'Auditori de Castelló

D'altra banda, l'Auditori de Castelló acull el dissabte 13 de gener, a les 20.00 hores, el concert de Ciudad Jara, el projecte musical de Pablo Sánchez (fundador de la banda La Raíz), que en esta ocasió presenta el seu disc Cinema.

Es tracta del segon àlbum del grup i combina la cançó popular, la sàtira i la sensibilitat amb un vessant fresc i desenfadat que conviu amb la poesia.

Este concert, que forma part del circuit Sonora, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura, busca acostar per tota la Comunitat Valenciana els grups i solistes que han sigut finalistes o guanyadors de l'anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Les últimes entrades a la venda, a un preu únic de 6 euros, es poden adquirir en taquilla o en la pàgina web de l'IVC.

Galeria d'imatges