President

Carlos Mazón visita les noves instal·lacions del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes a Alacant

12/01/2024
Carlos Mazón visita les noves instal·lacions del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes a Alacant
  • Ha recordat que la Comunitat Valenciana ha sigut la primera autonomia d'Espanya a establir desgravacions fiscals a la pràctica esportiva
  • Destaca el paper dels fisioterapeutes en la "prevenció" i la "recuperació" dels ciutadans, cosa que contribuïx a millorar l'assistència sanitària
  • El cap del Consell valora la importància del Col·legi en defensa dels seus associats i la seguretat que oferix a les persones usuàries

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat les noves instal·lacions del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana (ICOFCV) a Alacant, on ha destacat que la Comunitat Valenciana ha sigut la “primera autonomia d’Espanya a establir desgravacions fiscals a la pràctica esportiva”.

El cap del Consell ha recordat que entre les noves mesures fiscals també s’inclouen accions enfocades a millorar el benestar de la salut de la població, especialment per a les rendes més baixes.

A més, ha assenyalat la importància dels fisioterapeutes en la “recuperació” i la “prevenció” per a crear una cultura de l’estat de salut i els hàbits saludables. El cap del Consell ha destacat que el paper d’estos professionals contribuïx a millorar l’assistència sanitària, reduir la despesa farmacèutica i evitar l’augment de la pressió al Sistema Sanitari.

Durant la seua intervenció Carlos Mazón també ha valorat la labor del Col·legi Oficial en defensa i representació dels seus associats i la seguretat que oferix a les persones usuàries.

A l’acte també han assistit l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala; el degà de l’ICOFCV, Josep Benítez, i la delegada del Col·legi a Alacant, Ana Lázaro. L’ICOFCV compta amb seus a Alacant, Castelló i València i 6.000 associats a la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón