Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
A Benidorm

Nuria Montes entrega els Premis Turisme 2023 a empreses, entitats i persones compromeses amb la sostenibilitat turística

12/01/2024
Nuria Montes entrega els Premis Turisme 2023 a empreses, entitats i persones compromeses amb la sostenibilitat turística
  • La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme agraïx la labor diària i compromesa de tots els premiats, que representen "l'excel·lència en cada un dels seus àmbits"
  • Montes defén estos guardons per la seua contribució a "promocionar la imatge de la Comunitat Valenciana a l'exterior"

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha entregat este divendres, a Benidorm, els Premis Turisme Comunitat Valenciana a les persones, les entitats i les institucions que durant 2023 han destacat per la seua labor a favor del turisme a la Comunitat Valenciana.

Un acte que ha tingut lloc en Invat·tur, després de celebrar-se la primera reunió del Consell Valencià de Turisme d’esta legislatura, que ha presidit la consellera i que ha reunit els representants més rellevants del sector turístic de la Comunitat Valenciana.

Els premiats que han rebut este guardó són Conhostur, Hoteles Poseidón i Toni Montoliu, per la seua trajectòria turística; el Premi a la promoció i la comunicació turística l’ha obtingut Patacona Fest i a la formació, investigació i innovació turística, l’Escola d’Hostaleria del Grau de Castelló.

S’ha reconegut també Els Magazinos de Dénia per la seua labor en turisme inclusiu, i el Premi al turisme sostenible ha sigut per a Gastroadictos. A més, esta edició dels Premis de Turisme, la dècima, ha atorgat menció especial a Ilunion Hotels per la seua labor social i sostenible.

La consellera ha agraït la labor diària i compromesa de tots els premiats, que “representen l’excel·lència en cada un dels seus àmbits”. Montes ha insistit que “la gent que treballa en turisme és gent que creu molt en el seu producte”, i a parer seu és un sector d’activitat que “proporciona felicitat tots els dies a tots els que hi estem”.

“Ser referent i profeta de fer bé les coses en la teua terra és motiu d’orgull i il·lusió”, hi ha afegit la titular de Turisme, que, a més, defén estos guardons per la seua contribució a “promocionar la imatge de la Comunitat Valenciana a l’exterior”, i aconseguir així posicionar-nos com “una destinació turística de qualitat”, hi ha afegit Nuria Montes.

Més informació:

Turisme Comunitat Valenciana (gva.es)

 

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaraciones de la consellera de Turismo, Nuria Montes