Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Màrqueting Digital

Turisme Comunitat Valenciana llança una campanya de difusió digital per a donar suport a la tercera edició del Benidorm Fest

14/01/2024
  • Fins al pròxim 3 de febrer està en marxa esta nova campanya que inclou la difusió de continguts en diferents formats, i la creació d'una pàgina web específica Setmana Benidorm Fest 2024
  • La programació i els esdeveniments del festival es podran seguir per les xarxes socials de Turisme amb l'etiqueta #BenidormFest2024
  • A més, es promocionarà a través d'esta campanya els artistes de la Comunitat Valenciana participants, així com les seues ciutats natals
  • Nuria Montes assenyala que l'objectiu és “crear expectació i animar a seguir el festival”, consolidat com “un dels grans esdeveniments per a la promoció turística de la Comunitat Valenciana”

Turisme Comunitat Valenciana difondrà, a través dels seus canals digitals, la programació i els esdeveniments relacionats amb la pròxima edició del Benidorm Fest, la gran cita musical que albergarà la capital de la Costa Blanca del 30 de gener al 3 de febrer, i en el qual es triarà el representant d'Espanya en Eurovisió.

D'esta manera, Turisme Comunitat Valenciana ha preparat una campanya de difusió en mitjans digitals dirigida al mercat autonòmic, nacional i internacional, i que es mantindrà activa fins a la gala final, el 3 de febrer.

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, aspira al fet que “possiblement enguany se celebrarà la millor edició del Benidorm Fest”, així com reafirma la consolidació d'este certamen com “un dels grans esdeveniments per a la promoció turística de la Comunitat Valenciana".

Ha destacat, així mateix, “la implicació essencial del Govern Valencià en el Benidorm Fest 2024”, amb una aportació d'1,5 milions d'euros, que permetran "fer realitat esta nova edició", ha subratllat Montes.

En esta línia, la titular de Turisme ha afirmat que amb la posada en marxa d'esta campanya de difusió digital per a donar suport a la tercera edició del Benidorm Fest, “pretenem reforçar la Comunitat Valenciana com a destinació de festivals” i, especialment, de “Benidorm com a emplaçament triat per a grans esdeveniments musicals i artístics”, ha afegit.

D'esta manera, es pretén que amb esta iniciativa “es cree expectació i s'anime a seguir el festival”, ha indicat la consellera, que a més ha informat que es promocionarà a través d'esta campanya els artistes de la Comunitat Valenciana participants, així com les seues ciutats natals.

“Donada la rellevància que es preveu que tindrà l'esdeveniment – ha continuat Montes-, es prepararan continguts en diferents formats que mantindran al dia els seguidors de la Comunitat Valenciana a través dels seus canals i xarxes socials”.

Així mateix, la consellera de Turisme ha declarat que “s'ha creat una pàgina específica que s'anirà completant amb tots els detalls i informació de la Setmana Benidorm Fest 2024, entre moltes altres accions”.

Altres actuacions de la campanya

Esta campanya digital, impulsada per Turisme Comunitat Valenciana, inclou també l'actualització de la secció de notícies del portal turístic www.comunitatvalenciana.com amb un contingut informatiu sobre el festival, de manera que qualsevol que tinga interés a assistir trobe la informació necessària.

A més, s'ha publicat un bàner que enllaça la pàgina creada ad hoc. Per la seua part, l'agenda del portal esmentat ja disposa d'un esdeveniment amb tota la informació necessària.

Les xarxes socials també es faran ressò del festival i publicaran, entre el 15 de gener i el 3 de febrer, informació relacionada acompanyada de l'etiqueta #BenidormFest2024.

Per a completar esta estratègia de difusió, s'ha preparat l'enviament d'un butlletí especial temàtic amb informació sobre el festival i la destinació, dirigit al mercat autonòmic, nacional i internacional.

Cal recordar que Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola per a promoure accions de publicitat i comunicació turística de la Comunitat Valenciana en RTVE a través de l'organització i celebració del Benidorm Fest. En esta edició, la quantia del conveni ascendix a 1,5 milions d'euros.

Galeria d'imatges