Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Nou logotip

El Circuit Ricardo Tormo redissenya el seu logotip amb motiu del seu 25 aniversari

17/01/2024
El Circuit Ricardo Tormo redissenya el seu logotip amb motiu del seu 25 aniversari
  • La imatge és un treball de Gimeno Gràfic, la mateixa agència que ja va crear el logotip original
  • S'utilitzarà durant tota la temporada 2024 i l'any que ve tornarà a la seua imatge inicial
     

El Circuit Ricardo Tormo complix esta temporada 25 anys en actiu i, amb motiu d'esta celebració, ha redissenyat el seu logotip per a commemorar esta efemèride.

La nova imatge, elaborada per Gimeno Gràfic, l'estudi creatiu responsable del logotip actual creat en 2016, encapsula l'essència dinàmica i evolutiva del circuit al llarg dels seus 25 anys d'història.

Des de la seua inauguració en 1999, el Circuit Ricardo Tormo ha sigut la casa dels esports del motor a la Comunitat Valenciana, i s'ha convertit en estos 25 anys en testimoni d'innombrables moments emocionants i carreres que han deixat empremta en la memòria dels aficionats.

La decisió de revisar el logotip actual no solament marca la fita del 25 aniversari, sinó que també simbolitza la contínua evolució del traçat de Cheste en el seu compromís amb la innovació i la qualitat.

El logotip actualitzat manté elements clau del disseny original, que han arribat a representar l'essència mateixa del circuit. Al mateix temps, s'ha introduït la presència del número 25 amb la mateixa línia gràfica per a capturar l'energia i la vitalitat del circuit en este aniversari.

Amb esta nova imatge, el Circuit Ricardo Tormo no solament celebra el seu passat sinó que també inicia les activitats d'esta temporada, en la qual els aficionats estaran en el centre de la celebració.

Galeria d'imatges