Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Este cap de setmana

Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en la Copa del Món de Ciclocròs UCI que se celebra a Benidorm

19/01/2024
Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en la Copa del Món de Ciclocròs UCI que se celebra a Benidorm
  • Turisme Comunitat Valenciana disposarà d'un espai en la Fan Zone principal, on es promocionarà durant el dissabte i el diumenge l'oferta en cicloturisme, turisme esportiu i turisme actiu 
  • Nuria Montes destaca que la celebració a Benidorm d'este esdeveniment “contribuïx a la desestacionalització turística, un dels nostres objectius prioritaris”
     

Turisme Comunitat Valenciana promociona l'oferta turística vinculada al turisme esportiu i a la pràctica del cicloturisme en la Copa del Món de Ciclocròs UCI que se celebra este diumenge a Benidorm.

Esta competició és un dels esdeveniments més importants i prestigiosos del calendari internacional d'esta especialitat, on es donen cita els millors especialistes de la categoria.

Turisme Comunitat Valenciana disposarà d'un espai en la Fan Zone principal, on es promocionarà, durant el dissabte i el diumenge, l'àmplia oferta en cicloturisme, turisme esportiu i turisme actiu.

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha destacat “l'èxit turístic” que suposa que la Copa del Món de Ciclocròs UCI se celebre a la ciutat de Benidorm.

A més, Montes ha recordat que en l'edició de l'any passat “Benidorm va elevar els seus índexs d'ocupació i va rebre una gran quantitat de públic internacional en un mes considerat de temporada baixa”.

Per això, ha remarcat la importància d'aprofitar la celebració d'esta competició per a “promocionar tota l'oferta turística esportiva de la Comunitat Valenciana i també la relacionada amb el cicloturisme entre el públic assistent a esta cita”, i ha valorat que la celebració a Benidorm d'este esdeveniment “contribuïx a la desestacionalització turística, un dels nostres objectius prioritaris”.

Galeria d'imatges