Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació
Formació Professional

Educació participa en el certamen 'Beauty València' amb activitats de formació per a professorat i alumnat d'Imatge Personal

27/01/2024
Educació participa en el certamen 'Beauty València' amb activitats de formació per a professorat i alumnat d'Imatge Personal
  • Este certamen, organitzat en col·laboració amb la Direcció General de Formació Professional, se celebra fins al dilluns 29 en Fira València 
  • S'hi mostraran les últimes novetats en estètica, aparatologia, ungles, maquillatge, perruqueria i barberia

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, a través de la Direcció General de Formació Professional, participa en el certamen 'Beauty València', que se celebra des de hui, dissabte 27 de gener, fins a dilluns que ve 29 en Fira València.

Este certamen, que compta amb prop de 300 firmes especialitzades en el sector de la bellesa i la imatge personal, està destinat a professors i alumnes d'Imatge Personal, i en este es mostraran les novetats d'estètica, ungles, perruqueria i barberia.

La direcció general d'FP disposa d'un espai propi destinat a la formació d'alumnat i professorat: 

- Durant tot el dissabte i dilluns al matí: formació del Cefire sobre actualització en estètica i actualització en perruqueria. 

- El diumenge al matí: exhibició del cicle 'Caracterització i maquillatge professional' de l'IES Francesc Tàrrega, de Vila-real, i del projecte d'innovació educativa '+Qguap@s: micropigmentació oncològica’. 

- El diumenge a la vesprada: competició 'Skills Estètica i Perruqueria' amb les medallistes d'estètica i perruqueria de CV Skills 2023.

- El dilluns al matí: exhibició del cicle 'Caracterització i maquillatge professional' de l'IES La Patacona, de València.

A més, el professorat podrà assistir a les formacions que oferix el certamen el dissabte i el diumenge en la Beauty Zone (aula que es troba dins del pavelló).

El dilluns serà el dia dedicat a l'alumnat d'Imatge Personal amb diferents formacions: Daniel Gallego Hair Tattoo; Look & Learn, de tendència en coloració; tècniques avançades en micropigmentació, acne, etc. 

Finalment, el dilluns, en la Beauty Zone, les antigues alumnes d'FP Celia Cabrera i Ainoa Egea, guanyadora dels CVSkill de perruqueria 2022, compartiran amb el públic la seua experiència professional. 

Galeria d'imatges