Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Missió compradors

Ivace Internacional organitza una missió de compradors a la fira BabyKid Spain & Fimi, amb 129 empreses importadores

26/01/2024
Ivace Internacional organitza una missió de compradors a la fira BabyKid Spain & Fimi, amb 129 empreses importadores
  • La quarta edició del certamen va obrir ahir les portes, amb bones expectatives de negoci

Ivace Internacional s'alia una vegada més amb els certàmens firals celebrats a la Comunitat i organitza la visita d'un nodrit grup de compradors internacionals a la fira BabyKid Spain & Fimi, que se celebra del 25 al 27 de gener en Fira València. 

La fira de referència de l'univers de la infància, que va ser inaugurada ahir pel secretari autonòmic d'Indústria, Felipe Carrasco i la directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, celebra estos dies la seua quarta edició amb més de 25.000 m2 dedicats als productes de la infància i prop de 500 marques de 30 països. 

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha destacat el suport decidit als certàmens internacionals “amb l'objectiu de generar negoci i consolidar les entitats firals com a ferramentes fonamentals per al creixement econòmic i com a aparador internacional dels nostres sectors productius”. 

En esta ocasió, Ivace Internacional, en col·laboració amb l'Associació Espanyola de Productes per a la Infància (ASEPRI), ha reforçat el pla de compradors d'esta fira dedicada a l'univers de la infància, amb una missió integrada per 129 empreses importadores procedents de 4 continents. 

Concretament, les empreses invitades procedixen de mercats com Armènia, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Costa d'Ivori, Costa Rica, Egipte, Unió dels Emirats Àrabs, el Salvador, els Estats Units, Grècia, Guatemala, Hondures i l'Iraq. 

També participen empreses procedents d'Irlanda, Itàlia, el Japó, el Kazakhstan, Kuwait, Letònia, Líban Marroc, Mèxic, Polònia, Portugal, el Regne Unit, República Dominicana, Puerto Rico, Romania, l'Uruguai i Veneçuela.

Per la seua part, la directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha assenyalat que les missions d'empreses importadores són “un recurs molt ben valorat per les empreses, ja que faciliten noves oportunitats de negoci sense eixir de la Comunitat, al mateix temps que ajuden a reforçar la promoció internacional dels certàmens celebrats en el nostre territori”. 

Babykid Spain + FIMI es consolida com la cita internacional per excel·lència del sector de l'univers de la infància, ple de novetats i tendències en moda infantil, calçat, puericultura i joguets. Una cita única en el seu gènere ja que conjumina puericultura i moda infantil en un únic escapar-te i amb un fort vessant internacional. 

Galeria d'imatges