Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Golfmesse Zúrich

Turisme CV promociona la Comunitat Valenciana com a destinació de golf a Suïssa

02/02/2024
Turisme CV promociona la Comunitat Valenciana com a destinació de golf a Suïssa
  • La fira Golfmesse Zuric se celebra fins al 4 de febrer i Turisme participa juntament amb l'Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana dins de l'espai de Turespaña
  • El turista que es desplaça per a practicar esta activitat té una despesa mitjana superior a la mitjana, per la qual cosa és un dels productes estratègics per a Turisme Comunitat Valenciana

La Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, està promocionant l'oferta turística de golf de la Comunitat Valenciana en la fira especialitzada en golf Golfmesse, que se celebra a la ciutat suïssa de Zuric.

En esta fira, que començar l'1 de febrer i finalitzarà el 4, la Comunitat Valenciana participa amb dos taulells dins de l'espai que Turespaña destina a la promoció del turisme golf a Espanya. 

Golfmesse Zuric és la fira dedicada al turisme de golf més important que se celebra a Suïssa, on Turisme Comunitat Valenciana acudix juntament amb l'Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana. Es tracta d'una cita dins del calendari d'accions programades per a enguany per les dos institucions per a continuar promocionant la regió com a destinació turística de golf preferent en el mercat internacional.

Cal assenyalar que este certamen se celebra en el marc de la fira genèrica FESPO, on el golf cobra una especial importància i se li dedica un pavelló que conforma la fira Golfmesse, i en el qual Turespaña disposa d'un estand, on participa Turisme CV juntament amb l'Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana.

D'esta manera, personal de Turisme Comunitat Valenciana, juntament amb els representants de l'Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, atenen els visitants per a mostrar tota l'oferta turística vinculada al golf de la regió.

A més, diverses empreses membres de l'associació, com l'hotel Las Arenas Balneario Resort de València i hotel Oliva Nova Beach & Golf Resort, es troben també promocionant els seus establiments en els taulells disposats per l'administració turística valenciana.

L'Associació de Camps de Golf oferix també la possibilitat d'obtindre diversos premis als qui s'acosten als taulells. Els premis consistixen en estades i eixides per a jugar en hotels, resorts i camps membres de l'associació, la qual cosa suposa un al·licient perquè els visitants a la fira s'interessen per la destinació Comunitat Valenciana.

L'espai destinat a la promoció de la regió mostra als visitants l'oferta de golf de la nostra comunitat. Una àmplia oferta que inclou els més de 30 camps de golf distribuïts en les tres províncies, hotels i resorts associats a estos camps, oferta complementària i servicis, o restaurants. Els assistents poden conéixer la nostra destinació a través del divers material disponible que recull tota l'oferta de golf i la resta de recursos turístics de la regió.

El golf contribuïx a aconseguir un dels objectius marcats per la Conselleria de Turisme, com és la desestacionalització. A més, el turista que es desplaça per a practicar esta activitat té una despesa mitjana superior a la mitjana, per la qual cosa és un dels productes estratègics per a Turisme Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges