President
Final Benidorm Fest

Carlos Mazón assistix a la gala final del Benidorm Fest

03/02/2024
Carlos Mazón assistix a la gala final del Benidorm Fest
  • El president aposta perquè el Benidorm Fest “continue creixent i avançant”
  • El cap del Consell destaca el valor d'este esdeveniment per a la promoció turística de la Comunitat Valenciana i la ciutat de Benidorm
Benidorm.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a la gala de la final de la tercera edició del Benidorm Fest que seleccionarà la cançó que representarà a Espanya en Eurovisió, on ha indicat que “este festival ha de continuar creixent i avançant”.

El cap del Consell ha destacat que “la coordinació amb RTVE és molt bona, des del minut u este festival ha sigut un èxit i es va consolidar des del primer any amb una eclosió extraordinària”.

Per al president esta ha de ser l'edició en què el representant espanyol que isca del Benidorm Festival “siga el guanyador a Malmö, Suècia” de la pròxima edició del Festival d'Eurovisió.

El cap del Consell ha agraït el treball dels 16 participants que al llarg d'esta setmana han competit en este esdeveniment musical que s'ha dut a terme al Palau de L´Illa de Benidorm. Mazón ha animat a tots els representants en la gran final d'esta gala musical que s'ha posicionat com un dels esdeveniments destacats per a la promoció turística de la Comunitat Valenciana i la ciutat de Benidorm.

El president ha estat acompanyat per la vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero; la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, i el president de la Diputació d'Alacant i alcalde de Benidorm, Toni Pérez.

Galeria d'imatges