Vicepresidència i Servicis Socials, Igualtat i Vivenda
Reunió del Consell

La secretària autonòmica d'Igualtat i Diversitat destaca la labor que es du a terme des de l'Observatori Valencià per a la Igualtat de Tracte

06/02/2024
Asunción Quinzá, ha presidit el Consell de l'Observatori Valencià per a la Igualtat de Tracte, la No Discriminació i la Prevenció dels Delictes d'Odi
  • Asunción Quinzá ha presidit el Consell de l'Observatori Valencià per a la Igualtat de tracte, la No Discriminació i la Prevenció dels Delictes d'Odi

La secretària autonòmica d'Igualtat i Diversitat, Asunción Quinza, ha destacat la labor que es realitza des de l'Observatori Valencià per a la Igualtat de Tracte, la No Discriminació i la Prevenció dels Delictes d'Odi, que “permet continuar aprofundint i treballant en les polítiques d'igualtat de tracte".

Així ho ha manifestat la secretària autonòmica, que ha presidit la reunió del Consell de l'Observatori Valencià per a la Igualtat de Tracte, i que ha tingut lloc este dimarts.

També han estat presents el director general de Diversitat, Stephane Soriano i la directora general d'Igualtat i de l'Institut de les Dones, Davinia Bono.

En la reunió s'han donat a conéixer, entre altres qüestions, les actuacions realitzades en l'informe de seguiment de l'Estratègia valenciana per a la igualtat de tracte, la no discriminació i la prevenció de delictes d'odi registrades fins a l'any 2023, i s'han exposat les accions previstes per la Direcció General de Diversitat per a este any 2024.

Així mateix, Asunción Quinzá ha destacat el treball que realitzen els professionals del servici IgualaT, que “presta assessorament i orientació a les víctimes o persones relacionades amb situacions discriminatòries i delictes d'odi, així com qualsevol situació que poguera implicar la vulneració del principi d'igualtat de tracte”.

També presta assistència a través de la modalitat d'acords d'acció concertada amb la Fundació Secretariado Gitano.

Estes actuacions realitzades es duen a terme a través de l'Estratègia valenciana per a la igualtat de tracte, la no discriminació i la prevenció de delictes d'odi.

Galeria d'imatges