Vicepresidència i Servicis Socials, Igualtat i Vivenda
Assassinat masclista

El Consell guarda un minut de silenci per l’assassinat d’una dona a l’Alfàs del Pi i condemna enèrgicament esta xacra

08/02/2024
El Consell guarda un minut de silenci per l’assassinat d’una dona a l’Alfàs del Pi i condemna enèrgicament esta xacra
  • Membres del Consell, institucions valencianes i la societat han mostrat la condemna més rotunda per este assassinat
  • Ruth Merino assenyala que l’erradicació de la violència sobre la dona és una “prioritat absoluta” del Consell

Membres del Consell, representants de les institucions valencianes i la societat civil han guardat un minut de silenci davant del Palau de la Generalitat per a mostrar la seua repulsa i dolor, així com la condemna més rotunda per l’assassinat d’una dona de 44 anys a l’Alfàs del Pi a mans de la seua parella.

Al final de la concentració, la consellera d’Hisenda i portaveu del Consell, Ruth Merino, ha transmés el condol del Govern Valencià als familiars de la víctima. “En estos moments de profund dolor, també volem traslladar des del Consell tot el nostre afecte i suport als seus fills, els seus familiars i els seus amics. Volem que sàpien que no estan a soles”, ha assenyalat Merino.

La portaveu ha condemnat enèrgicament esta xacra i ha reiterat que acabar amb la violència sobre la dona és una “prioritat absoluta” del Consell, així com una “responsabilitat de tots”. En eixe sentit, ha fet “una crida als entorns, els familiars, els amics, perquè denuncien, perquè no podem permetre que ni una sola dona més siga víctima d’esta violència”.

Finalment, ha volgut llançar un “missatge d’esperança a totes les víctimes i recordar-los que hi ha eixida d’esta violència”, i ha recordat que hi ha recursos i xarxes de suport a la disposició de les dones que es troben en risc.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions de la consellera d'Hisenda i portaveu del Consell, Ruth Merino