Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge

Susana Camarero rep el director de l’Institut Polibienestar de la Universitat de València per a coordinar actuacions en matèries socials

12/02/2024
Susana Camarero rep el director de l’Institut Polibienestar de la Universitat de València per a coordinar actuacions en matèries socials
  • Camarero li ha traslladat el seu compromís de treballar de manera conjunta per a millorar les polítiques socials a la Comunitat Valenciana

La vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha rebut el director de l’Institut Polibienestar de la Universitat de València, Jorge Garcés.

Durant la trobada, Susana Camarero ha conegut el treball que l’institut està fent, des de fa 20 anys, en investigació interdisciplinària tant bàsica com aplicada sobre sostenibilitat econòmica, social, política i tècnica dels sistemes de benestar.

La vicepresidenta segona li ha traslladat el seu compromís de treballar de manera conjunta i coordinada “per a millorar les polítiques socials a la Comunitat Valenciana i amb això la qualitat de vida de la ciutadania”.

L’Institut d’Investigació en Polítiques de Benestar Social (Polibienestar) és un institut públic d’investigació pertanyent a la Universitat de València de referència internacional, especialitzat en investigació, innovació i tecnologia social, assessorament tècnic i formació en l’àmbit de les polítiques socials.

Disposa d’un equip interdisciplinari compost per més de 100 investigadors de diferents disciplines de la Universitat de València, altres 9 universitats associades espanyoles i 3 internacionals.

 

Galeria d'imatges