President
Fórum Europa

Carlos Mazón elogia l’equilibri, constància i presència efectiva de Salvador Navarro per a donar la cara pels interessos de la Comunitat Valenciana

15/02/2024
Carlos Mazón elogia l’equilibri, constància i presència efectiva de Salvador Navarro per a donar la cara pels interessos de la Comunitat Valenciana
  • Subratlla que “s’ha inaugurat el temps de les veus que es troben i coincidixen en els mateixos objectius que van més enllà del dia a dia i de la conjuntura concreta”
  • Afirma que és necessari comptar amb referents en el món de l’empresa, sindical i en tots els àmbits “per a continuar avançant en les reivindicacions de la Comunitat Valenciana”
  • El cap del Consell ha presentat el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, en el Fòrum Europa

 

Madrid.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat “l’equilibri, constància i presència efectiva” de Salvador Navarro “per a donar la cara pels interessos de la Comunitat Valenciana com la reclamació del nostre dèficit, aigua, finançament o infraestructures”.

Així ho ha manifestat durant la presentació del president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i vicepresident de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), Salvador Navarro, en el Fòrum Europa.

Mazón ha elogiat la labor de Salvador Navarro al capdavant de l’entitat. Així, ha assenyalat la transformació “extraordinària que ha tingut la CEV fins a convertir-la en una veu sòlida, temperada però ferma, per al desenvolupament social i econòmic de la Comunitat Valenciana”. En esta línia, ha reivindicat el paper de la CEV que “és sinònim d’estabilitat, i representació real, sense conflictes, sense centralismes, de tota la Comunitat Valenciana. No és apèndix ni corretja de transmissió de ningú”.

Així, el president ha indicat que “han passat els temps d’adhesions indestructibles, i hem inaugurat el temps de les veus que es troben i coincidixen en els mateixos objectius, perquè són objectius que van més enllà del dia a dia i de la conjuntura concreta”.

En este sentit, el màxim representant de l’executiu valencià ha afirmat que estos objectius comuns redunden en “la defensa del paper de l’empresa com a actius dels territoris, identificació de les apostes estratègiques o l’aposta pel talent, la simplificació de l’administració o una menor pressió fiscal”.

Per això, el cap del Consell  ha subratllat que “la CEV és hui un actiu institucional imprescindible, que ens fa millors, per la seua solvència, amb documents rigorosos i independents que han plantejat per al dèficit hídric, el finançament autonòmic o les inversions de les infraestructures necessàries a la Comunitat Valenciana, i que són model d’aval per a les nostres reclamacions”. En eixe sentit, s’ha referit a la nova terminal nord de contenidors del port de València o l’ampliació dels aeroports de Manises i l’Altet.

Finalment, el president ha apuntat que “és necessari comptar amb referents en el món de l’empresa, sindical i en tots els àmbits per a treballar de manera conjunta en el diàleg social i continuar avançant en les reivindicacions de la Comunitat Valenciana”.

A l’acte han assistit la consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructura i Territori, Salomé Pradas, i la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes; entre altres representants de la vida política, econòmica, sindical i social de la Comunitat Valenciana i Espanya.

 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón