Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Promoció internacional

La Generalitat promociona la Comunitat Valenciana com a destinació de reunions i congressos en el mercat britànic i davant de 40 turoperadors especialitzats

17/02/2024
La Generalitat promociona la Comunitat Valenciana com a destinació de reunions i congressos en el mercat britànic i davant de 40 turoperadors ...
  • Turisme Comunitat Valenciana ha participat en les jornades de Turespaña dirigides a operadors de turisme MICE a Manchester i Leeds
  • Esta actuació s’emmarca dins del reforç promocional que el Consell destinarà a este producte en 2024, amb més participació en les principals cites del sector i en els certàmens especialitzats

La Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, ha participat esta setmana en les Jornades de Turisme MICE, organitzades per Turespaña en col·laboració amb l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) a Londres i dirigides a operadors especialitzats en este producte turístic a les ciutats angleses de Manchester i Leeds.

Es tracta de la primera edició d’estes jornades, que han tingut format de gira amb promoció itinerant i la finalitat de les quals ha sigut acostar l’oferta de turisme de reunions, congressos i incentius de diverses comunitats autònomes espanyoles als operadors anglesos.

D’esta manera, representants de Turisme Comunitat Valenciana han presentat, al llarg d’esta setmana, l’oferta turística, així com les novetats més rellevants de la destinació, davant de prop de quaranta operadors especialitzats de les dos ciutats britàniques.

Les dos ciutats són, juntament amb Birmingham i Londres, dos dels principals focus on estan establits els principals operadors d’esta classe de turisme al Regne Unit. Es tracta, a més, d’una mena de turisme que, ateses les seues característiques (grups més o menys nombrosos, quasi sempre d’empreses, entitats i associacions professionals, necessitats d’espais i activitats en destinació), està, sobretot, en mans d’operadors especialitzats.

Així mateix, les bones connexions aèries del Regne Unit amb la Comunitat Valenciana, amb més de 20 ciutats britàniques que compten amb rutes directes amb els aeroports valencians, a més d’altres factors, com ara l’oferta d’instal·lacions i allotjaments, el clima, l’oferta gastronòmica i d’activitats complementàries, convertixen la Comunitat en una destinació molt interessant per als operadors britànics que oferixen incentius o organitzen esdeveniments, congressos o reunions.

Estratègia promocional MICE 2024

Atés el potencial d’este producte a la Comunitat Valenciana, Turisme reforçarà l’estratègia promocional dirigida al turisme de reunions i congressos durant 2024. L’objectiu és consolidar i situar la destinació com a referent d’este sector, considerat com un element clau per a la desestacionalització turística i la diversificació de la demanda.

Per a dur-ho a terme, entre les línies d’actuació previstes, des de la Generalitat es fomentarà la participació de la Comunitat Valenciana en les principals cites del sector i en els certàmens especialitzats en el producte MICE.

D’esta manera, esta participació de Turisme CV en les jornades de Manchester i Leeds es veurà complementada durant este any amb la participació prevista en el certamen MICE més important del Regne Unit, The Meeting Show, que tindrà lloc a Londres a la fi de juny i reunirà una bona part dels professionals MICE del país.

Així mateix, Turisme Comunitat Valenciana també estarà present enguany en les dos fires més importants d’este sector a Europa: d’una banda, Imex, que tindrà lloc durant el mes de maig a la ciutat alemanya de Frankfurt; d’altra banda, IBTM World, que se celebrarà al novembre a Barcelona.

Certàmens als quals s’assistirà amb espais on participaran els diversos Convention Bureaux de la Comunitat Valenciana, associacions i empreses del sector de les tres províncies.

De la mateixa manera, durant este any estan també previstos diversos viatges de familiarització d’operadors MICE per a donar a conéixer l’oferta de la Comunitat Valenciana a professionals de mercats diferents, com ara l’alemany, el neerlandés o el del Sud-est Asiàtic, entre altres actuacions.

Galeria d'imatges