Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Missió institucional

Nuria Montes viatja a Milà i Dubai per a donar suport a les empreses de la Comunitat Valenciana en dos cites firals

18/02/2024
  • La consellera visitarà el Saló Internacional del Calçat a Milà per a donar suport a les empreses del sector
  • Vint-i-cinc empreses de la Comunitat participen en la fira Gulfood a Dubai, una de les cites internacionals més importants per al sector agroalimentari

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, encapçala a partir d’este dilluns una missió institucional a Milà i Dubai amb motiu de la participació d’empreses de la Comunitat Valenciana en dos importants fires internacionals, el Saló Internacional del Calçat, Micam, i la fira Gulfood a Dubai.

Este dilluns, Nuria Montes, acompanyada per la directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, visitarà el Saló Internacional del Calçat, a Milà i farà un recorregut pels estands de les empreses de la Comunitat Valenciana participants en el certamen. Un total de vint-i-una empreses de la Comunitat participen del 18 al 21 de febrer en la fira Micam, considerada la fira internacional més important per al sector.

El dimarts, 20 de febrer, la delegació encapçalada per la consellera, visitarà la fira agroalimentària Gulfood, a Dubai, que compta amb la participació de vint-i-cinc empreses de la Comunitat Valenciana i que és considerada com la cita més important per al sector al Golf Pèrsic, Orient Mitjà, Àfrica, Sud-est Asiàtic i Oceania.

La fira Gulfood és, a més, la primera de les cites en les quals la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme reforça la promoció exterior de la Comunitat amb una acció que combina la promoció d’empreses i productes amb la promoció turística.  

Durant la seua visita a esta fira, Nuria Montes farà un recorregut pels estands de les empreses valencianes per a conéixer de primera mà les seues impressions i les seues expectatives respecte a una fira que reunix enguany més 5.500 marques de 127 països i és un aparador de primer orde per als productes de la Comunitat Valenciana.

A més, durant la seua estada a Dubai la consellera mantindrà una agenda de contactes per a avançar en la col·laboració tant comercial com turística entre els dos territoris.

 

Talls de veu relacionats

Declaracions de la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes