Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

José Antonio Rovira visita els laboratoris del Consorci Espacial Valencià i l’Agència Espacial Europea a la UPV

19/02/2024
José Antonio Rovira visita els laboratoris del Consorci Espacial Valencià i l’Agència Espacial Europea a la UPV
  • “La indústria aeroespacial és molt important per a la Comunitat i tenim la UPV i la UV implicades en estos projectes”, assenyala el conseller dEducació, Universitats i Ocupació

El conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, ha visitat les instal·lacions del Consorci Espacial Valencià i l’Agència Espacial Europea situades a la Universitat Politècnica de València, on es duen a terme activitats d’investigació científica i servicis de desenvolupament tecnològic en l’àmbit de l’alta potència en radiofreqüència per a equips de telecomunicació espacial embarcats en satèl·lits.

En el transcurs de la visita, Rovira ha destacat la gran col·laboració que hi ha entre les dos institucions i ha recalcat que la indústria aeroespacial és molt important per a la nostra comunitat. “Tenim la UPV i la UV implicades en estos projectes i avançar en esta qüestió és fonamental. I des del Govern Valencià continuarem donant suport tal com hem fet sempre”, ha assenyalat.

Abans de la visita ha tingut lloc la reunió oficial del consorci on s’ha aprovat l’acta de la junta anterior, així com el seu pressupost.  

 

Galeria d'imatges