Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

Educació presenta l’orde d’avaluació i la de configuració dels consells territorials d’FP

20/02/2024
  • L’orde d’avaluació proporciona seguretat jurídica a alumnat, professors i centres
  • La Conselleria d’Educació revisarà l’esborrany dels consells territorials d’FP per a simplificar el nombre i guanyar en operativitat

 

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, a través de la direcció general de Formació Professional, ha mantingut una reunió de la mesa sectorial per a debatre sobre l’esborrany de l’orde de la configuració dels consells territorials d’FP de la Comunitat Valenciana i la nova orde d’avaluació.

La directora general d’FP, Marta Armendia, ha agraït l’acollida dels sindicats a l’orde d’avaluació, “han aplaudit la nova orde i s’han mostrat satisfets amb la senzillesa i estructura d’esta norma que proporciona seguretat jurídica a totes les parts implicades: alumnat, professorat i centres”.

Respecte a la proposta de la nova configuració dels consells territorials de Formació Professional, la Conselleria d’Educació, després d’escoltar els sindicats, revisarà l’esborrany a fi de simplificar el nombre de membres inicialment proposat i afavorir l’operativitat d’estos consells.

Els consells territorials d’FP són els màxims òrgans de representació i participació territorial juntament amb els ajuntaments per a impulsar i millorar les polítiques de Formació Professional ateses les necessitats econòmiques i socials de cada zona.

La directora general d’FP ha destacat que “volem escoltar a tots per a trobar punts de trobada que ens ajuden a millorar l’FP de la Comunitat Valenciana”.